arkadaşlar merhaba 6 ay önce amerikadan toshibanın l355d serisi bi bilgisayar aldım.ilk günler recovery disc yarat menusü görünüyordu bende ha bugün yaparım ha yarın derken 1 ay sonra bi baktım sçyle bişi çıktı "no hdd recovery area ! the toshiba recovery disc creator can not be launched" diye bişi geliyo kısacası oluşturamıyorum.lütfen yardım edin bana ne yapmalıyım hepinize teşekkürler şimdiden...
Anladığım kadarıyla HDD'de recovery dosyalarının sığabileceği kadar bir alan lazım. Çok fazla dosya yüklü olduğundan bu mümkün olmuyor. Gereksiz dosyalarını silersen düzelecektir. En azından yarısı boş olsun ki, diğer yarısını buraya recovery edebilesin.
Bu işlemi bilgisayar sorunsuz şekilde ilk açıldığında yapman gerekirdi. DVD'lere yazarak kolayca halledebilirdin ve çok fazla DVD harcamamış olurdun.
Ben sadece tahmin yürüttüm. Kullanan arkadaşlar daha net bilgi vereceklerdir.
öncelikle teşekkür ederim ilginize.denemekte fayda var hoşçakalın
Aynı hata: "no hdd recovery area ! the toshiba recovery disc creator can not be launched" bende de çıkıyor ancak 500 gb lık hardiskim tamamıyla boş. Başka hangi sebepten ötürü bu hatayı verebilir makina?