Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bi dijital fotoğraf makinası alıcam.Amacım o makineyle amatör resimler çekmek ve bilgisayarda web cam olarak kullanmak sizce hangisinden almalıyım hiç bi bilgim yok bu tür makinelerle ilgili ama hafızasında 100 tane en azından resim saklasın ve bilgisayara bağlayınca öyle kasmadan izleyebilsin karşıdaki beni lütfen markayla fiyarını yazarmısınız yanına(aletin özellikleride olursa çok iyi olur)

• @donpesadilla : en başta aşağıda vermiş olduğum linki tıklayarak daha doyurucu bilgiye ulaşabilirsin..ayrıca forum içine arama motorunu kullanarak yeterli bilgiye ulaşabilrsin..yazmış olduğun yazıda fiyat belirtmemişsin en başta bunu belirlemen lazım ok
    almak istediğin makineden web-cam olarak kullanmak istemen bana göre yanlış eğer illa web-cam istiyorsan bence normal bir web-cam laman daha iyi bir sonuç verecektir..adı üzerinde sen dig.fot.mak. almak istiyorsun..

http://forum.donanimhaber.com/m_2171867/tm.htm

Orjinalden alıntı: sutozu

@donpesadilla : en başta aşağıda vermiş olduğum linki tıklayarak daha doyurucu bilgiye ulaşabilirsin..ayrıca forum içine arama motorunu kullanarak yeterli bilgiye ulaşabilrsin..yazmış olduğun yazıda fiyat belirtmemişsin en başta bunu belirlemen lazım ok
    almak istediğin makineden web-cam olarak kullanmak istemen bana göre yanlış eğer illa web-cam istiyorsan bence normal bir web-cam laman daha iyi bir sonuç verecektir..adı üzerinde sen dig.fot.mak. almak istiyorsun..

http://forum.donanimhaber.com/m_2171867/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üstadlar lütfen yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    lütfen yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.