Şimdi Ara

lütfen yardım edebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben bu hesabın ana kullanıcısı olan serhan abimin kuzeniyim bir dönem ödev konum vardı serhan'dan yardım istediğim zaman bana neden bu foruma sormadığımı sordu ben de niyetlendim ve onun pc'sinden mesajımı yazıyorum şu anda bilmiyorum doğru doğru konu başlığı altındaki yere mi yazıyorum yoksa yanlış yere mi yazıyorum ama herhalde yanlış yere yazıyorsam modlar konuyu taşır...neyse konuyu fazla uzatmayayım ve dönem ödevi konusunu söyleyeyim konu enzim eksikliğinde çıkabilecek hastalıklar ve bunların çözümünde enzimlerin görevi... yardımcı olablir misiniz?nerden araştırmam lazım bu konuyu?internet hangi siteye girsem paralı ondan dolayı düzgün birşey hazırlayamamaktan korkuyorum...umarım yardımcı olabilirsiniz...

• yok mu yardim edebilecek olan?lutfen arkadaslar...her turlu yardima acigim...
  • vitaminler bildiğim kadarıyla enzimlerin parçaları,

vitamin eksikliğinde çıkan hastalıklar, enzim eksikliğinde ortaya çıkmış oluyor bu açıdan...
  • www.gencbilim.com a gir üye ol ücretsiz epey büyük arşivleri var..
  • ...... ayrıca konuyu yanlış yere atmış olması senin sorunun değil onu modların görüp değiştirmesi lazım hem ayrıca bence o kadar da yanlış yere atmamış bu da ciddi bir konu...

bu arada yardımcı olan arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum..@vese vitaminler her enzime katılmıyor hocam bazı enzimlere koenzim olarak katılıyor bilgin olsun diye söyledim yardım etmeye çalıştığım için kuzenim adına sağol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOSS_MSC -- 24 Şubat 2006 16:27:50 >
  • @: Gereken cevap alındıysa kapatıyorum.
  • bu konuyla alakalı kitapların olduğu kütüphanelere gidip araştırma yapman gerekiyor. ben böyle birkaç hastalık biliyorum ama bilgilerim dağınık ve detaylı değil. ayrıca enzimatik eksiklikten kaynaklanan o kadar çok hastalık var ki... "bunların çözümlerinde enzimlerin görevi" derken ne kastettin anlamadım. enzim eksikliğini bir şekilde giderirsen hastalık ortadan kalkacaktır (tabi kalıcı etkileri yoksa).

tabi herzaman google seçeneğini denemek lazım. yanlız bulacağın bütün iyi kaynaklar ingilizce olacaktır. bu linki bir dene istersen...

ekleme: google'dan "enzim eksilkiği" diye aratınca da baya bir sonuç çıktı aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ShineOn_ -- 24 Şubat 2006 17:39:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.