Merhabalar herkese kolay gelsin. İki gündür bir sorun ile buğuşuyorum. Virüs yiyen sistemi formatladım . Tabi başka bilg. da kendi sisteminde görmemezlik yapıyor bazen. Başka yerde kurdum Hdd nin en azında çalıştığını gördüm. Kendi sistemine taktığımda formatlama ve yeniden kurulum için. Yine bazen görüyor bazende görünmüyor. Çok dinlenmiş ise hdd yi görüyor. Kurmaya çalışıyorum kurulum sırasında donuyor ekran. Fanlarda hız artıyor. ve kilitleniyor birdaha pwr dan açıyorum. Bu seferde sistem çalıştığını düşünüyorum, yani hdd çalışıyor ama ekranda birşey yok ve fanlar hala hızlı çalışıyor. Uzun zaman beklediğimde aynı şeyler silbaştan oluyor.
Herhangi bir uyarı sesiyok bios u resetledim ama sorun aynı devam ediyor
İlgi ve yardımlarınız için şimdiden teşekürler
eğer sorun harddisk'te diyosan HDD de Bad Sector Olusmur olabilir buda HDD yi kullanılmaz kılabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.İbo17
eğer sorun harddisk'te diyosan HDD de Bad Sector Olusmur olabilir buda HDD yi kullanılmaz kılabilir.
İlgine teşekkür
Hdd de değil başka bilg çalışıyor çünkü
Bilg soğumuşsa yani dinlenmişse 3-4 saat gibi ilk açılışta görüyor hdd yi ve ekran çalışıyor. biraz geçtikten sonra fan hızlanıyor. ve ekran kilitleniyor. Bir daha açtığımda da ekranda görüntü yok. Monitor işığıda turuncuda kalıyor
tamam kardes ne demek istediğini simdi anladım suan bnimde basımda aynı sorun var bilgisayarın bütün parçalarını değiştiriyorum acılmıyor Monitörün Standby ısığı yanıp sönüyor biraz beklediğinde ( bi kaç saat ) Windows Xp ye Hoşgeldiniz ( oturum Acılış ) ekranında Kitleniyor Reset Attığımda Bi daha aynı olay oluyor... Suan Bu soruna care arıyorum eğer bulabilirsem yada sorunu halledebilicek biri varsa buraya yazarsa cok sevinirim
benim calışan power Supply i taktım gene aynı olay oluyor... hem ayrıca anakart üzerinde bi parça var ses parçası ilk defa gördüğüm için nasıl isimlendireceğimi bilmiorum... Bu hata seslerini veren ciaz galiba... Sanki arabayı geri geri cekerken cıkan sese bnzer bir ses cıkartıyor... Parcayı söktüğümde ses yok ama pc gene acılmıoyr...