Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM ACELE? kablo net hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • BANA VAKTİNİ AYIRIP YARDIMCI OLAN TÜM FORUM ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM İNANIN BU BİLGİLERE ÇOK İHTİYACIM VAR

arkadaşlar şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşşekür ederim. kablo net hakkında bilgi almak istedim fakat cep üzrinden foruma girdigimden dolayı 170 küsür sayfayı görünce kablonet hakkında gözüm korktu malesef cep üzerinden girdigimden dolayıda okuyamadım

internete evimde giremedigimden dolayı aylardır cep üzerinden haftada 50 mb ile idare etmeye çalışıyorum.şuan evime telefon açtırıp adsl baglatmak mantıklı ve uygun gelmedi.çünkü sadece 7 ay burada kalacagım.az önce eve girerken fatura gordum ve üzerinde ayda 10 ytl ye internet yazmaktaydı.bir baktım ve kablo netin hizmeti oldugunu gördüm.internetten hizmet verilen binalara baktıgımda benim bulundugum apartmanda hizmet veriyolarmış..şimdi birkaç sorun olacak lütfen yardımlarıınızı esirgemeyim

1-cep üzerinden girdigimden araştırma imkanım olmadı 10 ytl internet şartları nelerdir ve kaç gb ile sınırlıdır?
    2-internet üzerinden online başvuruyu karıştırdıgımda tv abonesi olmayanlar sanırım internet hizmeti alamıyor.bunun farkına vardım yanılıyormuyum?ve bu tv aylık fiyatı nekadardır?
    3-şartlar bana uyarda açtırır isem açılım ücreti vs.. söz konusumudur.7 ay sonra kapamada sorun yaşarmıyım?
    4 kaç günde açılır ve hafta sonu açarlarmı ?
    5- modemin fiyatları nelerdir?( ikinci el fiyatları da yazarsanız çok iyi olacaktır) 3 kişi kullanacagız modem one gore uyumlu olmalı.
    6-3 kişi paylaşmakta sorun yaşarmıyız ve neler gerekli bunun için?
    7- hiç kablo net gormedim evime kabloyu nasıl verecekler .interneti nasıl saglayacaklar.(genelde mesai saatinde dışardayım )
    8-sizinde aklınıza gelen ve kablo net hakkında 0 bilgisi olan birisi olarak bana yardımcı olacak tüm düşüncelerinizi lütfen yazınız

• 1) 256 / 64 Kbps 1GB limitli aylik 10 YTL ilave her GB 3 YTL

2) Once kablo tv abonesi olmaniz lazim. Bu, 17 Agustos'a kadar abone olur ve 2 yillik sozlesme imzalarsaniz kablo internet icin aylik 1, imzalamazsaniz
    aylik 7 YTL ve bu ucret 2 ayda bir tahsil ediliyor

3) Acilim, kurulum vs ucreti yok. Geliyorlar kablolari takiyor dosuyor kullanima hazir hale getirip teslim ediyorlar. Kapamada sorun yasamazsiniz..

4)Basvuruyu telefonla yaptiktan sonra ertesi gun size donup randevu aliyorlar 2 gun icinde baglaniyor. Haftasonu da calisiyorlar

5)Normal kablolu kablonet modemleri ikinci elde 20 sifirlari 40 ytl den basliyor, kablosuz almaya kalkarsaniz 150 ytl ye kadar cikiyor. Size kurmaya gelen
    servis modemi sizin adiniza temin edip faturalandirabiliyor size..

6)3 kisi paylasmaniz icin 1 adet wireless kablo modem almaniz ya da 1 adet normal kablo modem + 1 adet kablosuz adsl modem (birbirlerine ethernet
    kablosuyla bagliyorsunuz boylece kablolu kablonet modeminiz kablosuz oluyor ben oyle kullaniyorum, cok kolay)

7)eger binanizda kablo tv kullanan 1 kisi dahi varsa, ana kutudan sizin evinize kablo cekecekler, duvarlari delecekler icinden kablo gecrip duvara çakacaklar, biraz toz oluyor ama normal, bakir kablo cunku..

8)Kablonet gercekten cok iyi. ADSL de performans sorunlari yasiyordum, simdi 1 an olsun hattan dusmuyor, 79 YTL'ye alinabilecek Turkiye'nin en hizli internetini kullaniyorum, 550KB download 120KB upload yapiyorum, daha ne olsun diyorum. Yani hizin ve hattin ne olursa olsun, paranin karsiligini aliyorsun + teknik servisi pazar gunu daha calisiyor ve cok hizlilar.

Ozetle: Kablonete gecerek hem ayda 1 YTL'ye televizyon hizmeti alabilir (digiturk un olsa bile kablo tv'nin de olmasi iyidir) hem de cok ucuz fiyatlardan internete sorunsuz baglanabilirsin, 2001'den 2004'e kadar kullanmistim, simdi ben dahi kablonete dondum, tavsiye ederim..

• varmı arkadaşlar başka yardım isteyen acaba?
    Amazon Hakkında Yardım Lütfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.