Şimdi Ara

Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende windows vardı linux u merak edip pardusu kurdum galba yanlış kurup windowsu sildim windows orjinal cd var ama yükleyemiyorum windowsun yüklenceği diski seçin diyor hard disk 1 i seçin hardısk ntfs olarak biçimlendirilmesi gerekiyor diyorum harddısk 2 de de öle ben pardus u silip windowsu nasıl kurabilirim yardım lütfen

• Koskoca forumda bunun cevabını bilen yokmu yav
  • Buradan MiniTool Partition Wizard Bootable CD sürümünü indip CD'ye yazdırınız. Unetbootin ile USB belleğe de yazdırılabiliyor. Sistemi Partition Wizard ile açıp NTFS olarak formatlamayı deneyiniz.

Lütfen Yardım

Lütfen Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekx3 -- 10 Ağustos 2012; 18:41:58 >

• NTSF ile formatlamasının yeterli olacagını sanmıyorum sanırım diskin boot sectoruna grub kurulmuştur xp cdn varsa birde xp kurmayı dene bakalım olursa üstüne 7 kurarsın falan kombinasyonları dene aslında windowsun sorunsuzca kurulabilmesi lazım sonuçta kendi bootloaderini mbr ye yükler windows
  • Bilmiyorsan öğren, Grub kurulu MBR'ye kurulu dahi olsa NTFS olarak diski formatlayıp Windows kurabilirsin. Kurulum sırasında ise Windows MBR'ye kendi ön yükleyicisini yazar sorun çözülür. Laf salatası.

Orijinalden alıntı: kelebekx3

Bilmiyorsan öğren, Grub kurulu MBR'ye kurulu dahi olsa NTFS olarak diski formatlayıp Windows kurabilirsin. Kurulum sırasında ise Windows MBR'ye kendi ön yükleyicisini yazar sorun çözülür. Laf salatası.

MBR fix sadece boot sectoru windowsun algılayabileceği şekilde yeniden yazar ancak bootloader kurmazsan windowsa boot edemezsin bu arada zaten mesajımda windows kur diyorum adama farkettiysen?

Bilmiyosan öğren dediğin şeyi zaten bir önceki mesajımda tavsiye ediyorum arkadaşım kafan sulanmış heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabcian -- 9 Eylül 2012; 4:26:25 >
    2 ay önce açıldı
    Yardım Lütfen?
    2 ay önce açıldı
    yardım lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oku bakalım sorunu yaşayan arkadaş ne yapmak istiyor; Pardus'u silip yerine Win kurmak. Yani Pardus'un yanına Win değil.
    Hem okuma özürlüsün hem de bilmiyorsun. Sistemi NTFS olarak biçimlendirdikten sonra arkadaşın niyeti zaten Win kurmak.

quote:

NTSF ile formatlamasının yeterli olacagını sanmıyorum sanırım diskin boot sectoruna grub kurulmuştur

Yukarıda yazadıklarını başka bir ruh haliyle mi yazdın. Boot sectörüne Grub'un kurulması yada kurulmaması farketmez.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.