Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.haziran ayı içerisinde antalya/alanya/tosmur beldesinde yaz tatilimi geçireceğim.sizlere bir kaç sorum var.birincisi ; istanbuldan uçakla antalya havalimanına gitsem,oradan tosmur'a ekonomik bir şekilde nasıl gidebilirim?(tur şirketleri uçuk fiyatlar istiyorlar) diğer sorum ise otobüs ile alanya ya gelsem buradan tosmur a nasıl geçebilirim? size göre uçak mı yoksa otobüs mü mantıklı olur ? bu sorularımın cevabını rica ediyorum sizlerden.iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: demirmustafa36

arkadaşlar merhaba.haziran ayı içerisinde antalya/alanya/tosmur beldesinde yaz tatilimi geçireceğim.sizlere bir kaç sorum var.birincisi ; istanbuldan uçakla antalya havalimanına gitsem,oradan tosmur'a ekonomik bir şekilde nasıl gidebilirim?(tur şirketleri uçuk fiyatlar istiyorlar) diğer sorum ise otobüs ile alanya ya gelsem buradan tosmur a nasıl geçebilirim? size göre uçak mı yoksa otobüs mü mantıklı olur ? bu sorularımın cevabını rica ediyorum sizlerden.iyi günler.

15 liraya antalya otogardan alanya otogara gel otgarın dibinde otobüs drağından 1,25 liraya belediye otobüsüne bin 15 20 dk da tosmurdasın .. Hangi otel ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

quote:

Orijinalden alıntı: demirmustafa36

arkadaşlar merhaba.haziran ayı içerisinde antalya/alanya/tosmur beldesinde yaz tatilimi geçireceğim.sizlere bir kaç sorum var.birincisi ; istanbuldan uçakla antalya havalimanına gitsem,oradan tosmur'a ekonomik bir şekilde nasıl gidebilirim?(tur şirketleri uçuk fiyatlar istiyorlar) diğer sorum ise otobüs ile alanya ya gelsem buradan tosmur a nasıl geçebilirim? size göre uçak mı yoksa otobüs mü mantıklı olur ? bu sorularımın cevabını rica ediyorum sizlerden.iyi günler.

15 liraya antalya otogardan alanya otogara gel otgarın dibinde otobüs drağından 1,25 liraya belediye otobüsüne bin 15 20 dk da tosmurdasın .. Hangi otel ?

peki havaalanından ucuz bir şekilde ulaşım imkanı yok mu tosmur a

otel granduysal

• dediim şekil yap yani herkez o şkil gelio sen hava alanından otogara gitmek istemiyosun anladığım kadarıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen Yardım!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.