Merhaba Arkadaslar, yaklasik 2 senedir Istanbul'a ugrayamadim. Elimde eski Istanbulkart (Anonim) var. Gördügüm kadariyla yenileri cikmis. Peki eskisini hala kullanabiliyormuyum? Bir diger sorum ise, hem Istanbulkart uygulamasini indirip, dijital olarak olusturdugum Istanbulkart'i HES Kod ile eslestirdim. Hem de asagida gördügünüz karti Istanbulkart sayfasindan HES Kod ile eslestirdim. Yani aslinda iki kart'da da ayni HES Kodu mevcut. Bundan dolayi bir karisiklik, bir sorun olmaz degil mi?! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 18 Aralık 2021; 16:32:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eski İstanbulkart'lar Hala Geçerli Mi?
Değerli yolcular,
Var olan İstanbulkart'ınızın kullanım süresiyle ilgili merak ettiğiniz soruların cevaplarını burada bulabilirsiniz:
- Eski İstanbulkart'lar geçerli mi?
Evet, daha önce edindiğiniz İstanbulkart'lar hala geçerliliğini korumaktadır. Kullanım süresinde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır.
- Eski İstanbulkart'lar ne olacak?
Var olan İstanbulkart'larınız, yeni düzenlemelerden etkilenmeyecektir. Kartlarınızı aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.
- Eski İstanbulkart geçerli mi?
Elinizdeki eski tip İstanbulkart'lar, toplu taşıma araçlarında, metrobüs ve vapurlarda geçerli olmaya devam etmektedir.
İstanbulkart'ınızın kullanım süresiyle ilgili herhangi bir sorunuz olursa, İstanbulkart Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.