Şimdi Ara

Lütfen Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene kendimi Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bölümüne kilitlemiştim.Özellikle Dokuz Eylül'e.Geçen sene birinci bölümden aldı(Ea-1),Bu sene,sene ortasında dağıtılan kılavuzda bu bölüm YGS-6 olarak gözüküyordu.Yani Fakülte oalrak gözükmüyordu,isterseniz siz de teyit edebilirsiniz.Fakat birkaç saat önce yayınlanan öküz kılavuzda Deü'deki Denizcilik ile ilgili bütün bölümler ikinci bölüm olarak gözüküyor.Bu sene Fakülte oldu ama kılavuzda bu bölüm fakülte olarak gözükmüyordu(YGS-6 Gözüküyordu).Ben de kendimi buna programlayarak kenetlendim hedefe.YGS-6 puanım iyi,Deü tutar diyordum ama kılavuzda TM-1 görünce şok oldum,şu an çıldırmış durumdayım.Kocaeli'den ziyade İzmir benim için her türlü avantajlıydı.İzmir istiyordum ama böyle olunca Kocaeli'deki Den.İşl.Yön.'i tercih etmek zorunda kalacağım galiba.O YGS-6 görünüyor kılavuzda.Yalnız çok çok üzgünüm şu anda,ellerine yüzlerine bulaştıdılar,bu ne sorumsuzluktur yahu!

Lütfen bir yanlışın var üzülme deyin,nasıl oalcak bu iş.Bu tercih kılavuzundaki her bilgi geçerli midir harfi harfine?

• _____________________________
    Kawasaki Z1000 Rider
  • _____________________________
    Kawasaki Z1000 Rider
  • Kimya Mühendisliğide MF-2 den bekliyordum, MF-4 Geldi. Bölümün alacağı puan türü değişmez bence. Ancak belkide hem TM-1 Hemde YGS ile tercih yapabilirsin araştırmak lazım.
    O puan türünün değişip YGS - 6 Olmasını bekleme.
    yardım lütfen??
    2 ay önce açıldı
    Yardım Lütfen?
    2 ay önce açıldı
    yardım lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.