Şimdi Ara

Lütfen ses seviyesi YÜKSEK bir mp3 önerin, bıktım artık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün gidip SONY MDR-XB50AP EXTRA BASS'a 150 TL baydım(aldığım en pahalı kulaklık) ama ses kalitesi yine, yeni ve yeniden tatmin etmedi diğer kulaklıklarda olduğu gibi. Detaylar biraz daha iyi ama BASS abartıldığı kadar yok. Ayrıca en azından diğer kullandığım kulaklıklara göre daha yüksek ses seviyesi verir dedim, nafile. MP3ü değiştirmekten başka çarem yok artık.

    MP3 olarak Philips go gearım var ama ses seviyesi beni şoka uğratmıştı aldığımda. Fullsound özelliği var ama sadece bassı artırıyor o kadar. HTC Desire telefonum var onun da ses seviyesi düşük. Hiçbiri bozulan iPod Touch'ımın %75 seviyesinde bile değil.

    Şimdi yeni Apple iPod Touch almak istiyorum ama tam 750 LİRA, 750! Amazondan Fiio M3 sipariş etmek istiyorum çünkü en ucuz hi-fi mp3 o ama ses seviyesi nasıl bilmiyorum. Yorumlarda ses kalitesi iyi diyorlar ama benim için ses seviyesi de önemli. İşin can alıcı tarafı ise 50 dolarlık şey buraya gelene kadar 350 TL oluyor! Böyle ekonominin ben içine edeyim içine! Bir istediğim şeyi elde edemiyorum!

    Lütfen yardımcı olun fiio m3 alayım mı yoksa biraz daha bütçeyi artırayım mı?

    NOT: Genelde soundtrack ve klasik müzik dinliyorum.







  • Ben telefonun ses limitinin üstünde dinleyemiyorum kulaklarım ağrıyor, nasıl kulaklarınız var anlamadım. Ben de kulaklık arıyorum o yüzden tavsiye veremeyeceğim ama bu yorumu yazmak istedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cowon plenue D 100 kademe ses var rahatlikla sağır olabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onerin icin sagol ama o kadar cikamam en fazla 100 dolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elindeki Playerlarin surebilecegi empedans ile yine elindeki kulakliklarin empedansi arasinda uyumsuzluk olabilir.

    150 tl civarina bir kulaklik amfisi alirsin telde mp3 playerda vs. Bircok cihazda kullanir sikintilarindan kurtulursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Fiio X3 2nd gen kullanıyorum. Ses seviyesi kullandığın kulaklık ve dinlediğin müziğe göre de değişir ama şöyle bir kıyaslama verebilirim.

    s4'te ses seviyesi kırmızı çizginin başladığı yerde falan dinliyodum. Şu an dinlediğim şarkıya ve kullandığım kulaklığa göre değişir ama x3'te seviye 120 üzeriden 50-90 aralığında dinliyorum. Çoğunlukla 60-80 aralığı ama bazı şarkıların seviyesi çok yüksek veya çok düşük olabiliyor. Evde sessiz ortamda pc'ye bağlayıp dinlerken 35-45'te falan dinlediğim oluyor. Ses seviyesinde bayağı bir artış var. Kullandığım kulaklıklar ATH-cks77 ve Ostry kc06a. m3'te buna yakındır en azından.

    Ayrıca tele veya başa müzik çalara bağlayarak kullanacaksan AMP veya AMP&DAC alabilirsin. Daha uygun fiyata işini görür ama ekstradan bir cihaz taşıman gerekecek tele bağlı olarak. AMP&DAC en pahalısı 75$ diye hatırlıyorum Fiio'da.

    Ayrıca Fiio Türkiye satışı var ordan bak fiyatlara şimdi vergi limiti düştü belki orda daha uygun olur. Hem de ürün 1 yıl garantili oluyor.




  • Fiio M3 alıp yanına portable DAC/AMP alın o zaman. Kulaküstü kulaklıkları bile besler bu şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.