Şimdi Ara

LÜTFEN SEÇMEME YARDIMCI OLUNNN!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 3. Model yani Asus N61JAnın oyun performansı diğerlerini ağlatacak kadar iyi düzeyde. Diğerleri düşünülemez bile. USB 3.0 desteği ve 16 inç ekran gibi artıları var ayrıca.
  • Kullanım amacını yazmamışssın ama, yukarıdekilerin en iyi F/P oranına sahip cihazı 3. sıradaki N61JA
  • Kesinlikle 3. tercih. Başka öneri derseniz N61JQ denebilir. Tabi bütçeyi fazla zorlamayacaksa
  • kullanım amacım çizim programlarını kullanmak ama beni en az bi 3 sene götürmesi lazım tabiki.bütçe olarak 1800 civarını zorlayabilirim.

bu fiyata i7 li lenovalar var onlar hakkında ne dersiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueFox72
    Kesinlikle 3. tercih. Başka öneri derseniz N61JQ denebilir. Tabi bütçeyi fazla zorlamayacaksa

benim tavsiyem ise Lenovo Y560
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

Kullanım amacını yazmamışssın ama, yukarıdekilerin en iyi F/P oranına sahip cihazı 3. sıradaki N61JA

+1
    ancak değinmek istediğim bi konu var.bende bikaç ürün fiyatına baktım eksende uygun olduğunu gördüm.sonra eksenbilgisyarın ankara kızılayda yeri var oraya gittim bi konuşalım dedim.neyse gittim baktık o benim incelediğim modellere vs. sonra dedimki satış sonrasında bi sorun çıktığında falan yardımcı oluyormusunuz yada bi anlaşmazlık olursa marka ile bi katkınız olabilirmi falan aldığım cevaplar karşısında şok oldum desem yeridir..
    onlar sadece satış yapıyorlarmış,satış sonrasında aldığımız ürünün servisi ile muhatapmışız ve eksenbilgisayar ile bi ilgimiz kalmıyormuş..e peki dedim mesela ürünü aldım ben ölü pixel çıktı ne olacak? 5 e kadar normalmiş(!)öyle bi durumdada yetkili servis ne derse rapor verirse ona göre işlem yapıyorlarmış!! olaya bakın yeni bilgisayar alıyorsunuz 5 ölü pixel i gayet normak karşılıyor adamlar ve bide daha yeni ürün için servisle görüşüp gelicekmişiz..nedenini sordum hani dedim sizin kendiliğinizden değişim yapmanız gerekmiyormu bu durumda? bana dediki o zaman o bilgisayar bizim elimizde kalır zarar olur napıcaz o şekilde onu..bende iyide dedim sizin anlaşmanız falan yokmu ?bu gibi durumlarda değişim yapıp faturayı asusa kesmiyormusunuz? yok dedi.yani böyle bişey olabilirmi arkadaşlar? bilgisayar mı alıyoruz sakız mı alıyoruz ben inanamadım..son olarak da çıkarken arkadaşın elinii sıktım dedimki hocam kusura bakmayın ama bu şekilde alışveriş yapma şansımız maalesef yok..
    ben en son alışveriş yaptığım yer ile kıyaslıyorum şimdi biz alışverişten önce dost olduk adamlarla ve bana her türlü garantiyi güveni verdiler öyle aldım..ve dedikleri gibide ilgililer gerçekten.bilgisyarı alırken aldığım yer bana diyorki ne zman olursa olsun aldıktan 3-4 ay sonra vs. bi sorun olursa buraya gel bizim yardımımız dokunur,görüşürüz firmayla toptancıyla vs işlemleri hızlandırırz vs.olay budur işte böyle olması gerekiyor bu işin.firmanın ismini vermiycem reklam olmasın diye ama durum böyle yani arkadaşlar.bence eksenbilgisayardan ziyade biraz daha satış sonrası güven veren bi yeri tercih etmelisiniz.adamlar açık açık söylüyor satış sonrası bizimle alakanız yok diye sonra alıpda papaz olmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rrmelihrr

quote:

Kesinlikle 3. tercih. Başka öneri derseniz N61JQ denebilir. Tabi bütçeyi fazla zorlamayacaksa

hocam y560 çok pahalı yav max 1800 tl civarı olmalı
  • bir de arkadaşlar bu firewire tam olarka ne oluyor? asus larda genel olarak yokta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redd_55

quote:

Orijinalden alıntı: rrmelihrr

quote:

hocam y560 çok pahalı yav max 1800 tl civarı olmalı

kardeş 1870 e satan yerler var..
  • link alabilirmiyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.