Şimdi Ara

Lütfen öneri yapın ANAKART-İŞLEMCİ-EKRAN KARTI_ RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.n11.com/cooler-master-rc-650l-kkn1-silencio-650-pure-siy-P60949471?cid=604001&gclid=CI-W26Sen8YCFVTMtAodBtIDaA
    Şöyle bir boş kasa aldım yawaş yawaş topluyorum

SİZDEN İSTEDİKLERİM PARÇA ÖNERİLERİ İSTEDİĞİM ÖZELLİKLERİ YAZAYIM SİZE..

Bir anakart amd nin tüm işlemcilerini tanıyacak Fx 6300 -6100 gerek duyarsam daha üstlerini kullanacağım, 2 ekran kartı kullanma olasılığım düşük ama 16x cıkışlardan 2 tane olsa sorun olmaz geldik ram konusuna minimum 1600 mhz i destekliyecek benim gözüm biraz daha yjukarda ama tavsiyesi size kalmış
    düşündüğüm tutar 250 tl gibi

Bir erkran kartı paylaşımsız olsun 1-2 gb farketmez 256 bit minimum 126 bit ama kesinlikle ddr5 daha fiyat biçemedim

Power supply de lazım minimum kaç almamı önerirsiniz gerçek çıkışlı cooler master vs 750 w çıkışlıları var fazlamı sizce idaeal olanı nedir?

kasaya hdd lazım SSD ve normal satamı takayım

• haydi arkadaşlar ------
  • lütfen öneri yapın hhhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: wCARLONEw

Merhaba Arkadaşlar
    http://www.n11.com/cooler-master-rc-650l-kkn1-silencio-650-pure-siy-P60949471?cid=604001&gclid=CI-W26Sen8YCFVTMtAodBtIDaA
    Şöyle bir boş kasa aldım yawaş yawaş topluyorum

SİZDEN İSTEDİKLERİM PARÇA ÖNERİLERİ İSTEDİĞİM ÖZELLİKLERİ YAZAYIM SİZE..

Bir anakart amd nin tüm işlemcilerini tanıyacak Fx 6300 -6100 gerek duyarsam daha üstlerini kullanacağım, 2 ekran kartı kullanma olasılığım düşük ama 16x cıkışlardan 2 tane olsa sorun olmaz geldik ram konusuna minimum 1600 mhz i destekliyecek benim gözüm biraz daha yjukarda ama tavsiyesi size kalmış
    düşündüğüm tutar 250 tl gibi

Bir erkran kartı paylaşımsız olsun 1-2 gb farketmez 256 bit minimum 126 bit ama kesinlikle ddr5 daha fiyat biçemedim

Power supply de lazım minimum kaç almamı önerirsiniz gerçek çıkışlı cooler master vs 750 w çıkışlıları var fazlamı sizce idaeal olanı nedir?

kasaya hdd lazım SSD ve normal satamı takayım

Dostum sen en iyisi başka birşey yazma

En fazla bütçen nedir ve ne için kullanacaksın , bunları yazman yeterli :)

• Normal oyun bazen program oyun derken lol tarzı vs bana önceliklr bir anakart lazım gerisini getiririm anakart modelinde yardımcı olabilirsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wCARLONEw kullanıcısına yanıt
    limitin nedir?
  • Hocam alt limit yok yani şöle söyleyeyim anakart fx serisinin hepsini kaldıracak 250-300 aralıgında maksimum daha uygun olursada daha iyi olur fx 6100 gibi bir işlemci 1 gb veya 2 gb ddr5 bir ekran kartı 300 tl civarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Hocam bu anakart değilde r2 modeli var sanırım o nu düşünüyorum bunun 3.0 çıkışı yok arkadaşlar biraz öneri lütfen :D
  • kardeşim limit yok deyip deyip durma bir bütçe belirle kendine alacağın bilgisyara kaç para ayırmayı düşünüyorsun bizde sana ona göre sistem kurman için

öneride bulunalım 2000-2500-3000 lira neyse
  • Hocam İfade edemiyorum sanırım 1500 diyelimde Şunu demeye çalışıyorum fx serisi işlemci kullanıcam piyasadaki tüm amd leri açıcak bir anakart bir ucuzu bir ortası minimum ram mhz i 1600

PSU 650 watt sanırım

Bana şuanda önemli olan anakart fx8100 bir işlemci alınır

Bana anakart konusunda bir yardımcı olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.