beyler ben o c den fazla anlamam ama sistemim barton 2500 asus a7n8x deluxe v2 2x256 ram biosdan mhzyi 2200 a kadar cıkarabiliorum we stable calısıor acılısta 3200 gosterior ama ben daa yukarısını koyamıorum voltaj a dokunmadım nası daa yuksek yapabilirim? ram ayarlarını kısaca anlatabilen warsa ne mutlu?
daha yukarısına çıkamıyorsan işlemcinin çarpanı kilitli olabilir. Eğer biosta çarpanı değiştirebiliyorsan ve bilgisayar açıldığı zaman bi değişiklik olmuyorsa o zaman çarpanı kilitlidir.
voltaj vermeden 3200eçıkmışınbence bunla idare et desemde boş tabiki daha fazla zorlamadan duramıcan ilk olarak ram marka ve modelini yaz ki bilen arkadaşlar yardım etsin... daha iiisisistemini imzanayaz yorum yapcaklartecrübesini daha ii aktarsın
cpunun hızını ayarladığın yerde user define olcak ona getir menüyü böylece çarpanla ve fsb ile oynayabilirsin tabi çarpan kilitli değilse...
voltaj vermeden çıkarsın ama daha yukarısı için voltaj şart vede soğutmanı değiştirmen gerekir orjinal ise belirtmediğine göre orjinaldir ama stabil olarak bence anca 210*11 e çıkarsın kilitli işlemci ile buda iyidir 500mhz artış sağlar ???
+1 confusion
sistemim amd barton 2500+ asus a7n8x v.2 deluxe kingston 400 mhz ram x 2 seagate 80gb 7200 rpm hdd asus 52x cd rom his ati radein 9600 pro
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme