Şimdi Ara

LÜTFEN İŞLEMCİ TAVSİYESİ İSTİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asusun H61 M serisi bir anakartım var. Bu anakart 1155 soket işlemci destekliyor. şu anda ana karta İntel G2020 işlemci takılı ve oyun performansı sanırım tatmin edici değil. bu nedenle 300 - 350 TL bütçe ile işlemci tavsiyesi istiyorum. Ekran kartı GTX 660.. bu bileşenler için işlemci tavsiye ederseniz sevinirim.

• İntel i7 cok iyi kaldirmadigi oyun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya sıfır işlemci önermek zor. ikinci el düşünürseniz daha iyi bir işlemci alabilirsiniz.

performans istiyorsanız:
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-i5-2500k-kutulu-161114540/detay

K serisi işlemci kullananlar işlemcinin canına okumuş olabilir o yüzden biraz dikkat etmek lazım. kaldı ki sizin anakartınızda çarpan artırılmıyor bildiğim kadarıyla dolayısıyla K serisi gereksiz olabilir.

mevcut ekran kartınız için bu işlemci hiçbir şekilde darboğaz yapmaz:
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-i5-islemci-1-hafta-kullanildi-intel-i5-2400-sr00q-3.10ghz-161163995/detay

ilerde gtx 860 falan almak düşünürsen belki i5 2400 darboğaz yapabilir. o konuda ilerde ekran kartı değiştirdiğinizde problem çıkarmayacak tek işlemci olarak i7 3770 önerebilirim o da biraz tuzlu olur.

• İ5 3340 - 3470 gibi işlemcileri tavsiye eder misiniz?. mevcut işlemci ile çok fazla performans farkı yaratır mı? bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim teşekkürler. karşılaştırma sitelerinden bakıyorum ancak pek birşey anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: monotongamer

İntel i7 cok iyi kaldirmadigi oyun yok

O nasıl bir öneri / hangi i7
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    i5 3340 yeterli. 3470 çok pahalı parana yazık olur.

g2020 ' ye göre gözle görülür bir performans farkı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.