Asusun H61 M serisi bir anakartım var. Bu anakart 1155 soket işlemci destekliyor. şu anda ana karta İntel G2020 işlemci takılı ve oyun performansı sanırım tatmin edici değil. bu nedenle 300 - 350 TL bütçe ile işlemci tavsiyesi istiyorum. Ekran kartı GTX 660.. bu bileşenler için işlemci tavsiye ederseniz sevinirim.
İntel i7 cok iyi kaldirmadigi oyun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
o paraya sıfır işlemci önermek zor. ikinci el düşünürseniz daha iyi bir işlemci alabilirsiniz.
K serisi işlemci kullananlar işlemcinin canına okumuş olabilir o yüzden biraz dikkat etmek lazım. kaldı ki sizin anakartınızda çarpan artırılmıyor bildiğim kadarıyla dolayısıyla K serisi gereksiz olabilir.
ilerde gtx 860 falan almak düşünürsen belki i5 2400 darboğaz yapabilir. o konuda ilerde ekran kartı değiştirdiğinizde problem çıkarmayacak tek işlemci olarak i7 3770 önerebilirim o da biraz tuzlu olur.
İ5 3340 - 3470 gibi işlemcileri tavsiye eder misiniz?. mevcut işlemci ile çok fazla performans farkı yaratır mı? bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim teşekkürler. karşılaştırma sitelerinden bakıyorum ancak pek birşey anlamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: monotongamer
İntel i7 cok iyi kaldirmadigi oyun yok
O nasıl bir öneri / hangi i7
blawer_sB
kullanıcısına yanıt
i5 3340 yeterli. 3470 çok pahalı parana yazık olur.
g2020 ' ye göre gözle görülür bir performans farkı olur.