Şimdi Ara

Lütfen Fikirlerinizi Söyleyin çok acil. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şimdi yaşı şöyle düşünmek istiyorum ben şuana kadar böyle bişey yapmadım sorduğum bir kaç kişide yapmamış yani bunun yaşla bir ilgisi olduğunuda düşünmüyorum tamamen kişisel ve içsel birşey gibi algılayıp yorumluyorum.
  • Benzer bi durum benim de basima gelmisti ama o gidip baskasina bi sey anlatmamisti bi sebepten ötürü konusmuyorduk. 1.5 sene sonra mesaj atmisti ben de cevap vermiştim öyle geldi geçti. Cevap ver bence neden böyle bi sey yaptigini sorma. Olaylar unutulmuyor ama yasanmamis gibi davraniliyor :)

    Zeki Müren'in dedigi gibi; Nasıl olsa her seyin zamanla sonu yok mu? Ömür dedigimiz şey küsecek kadar çok mu?
  • Öylede ya ona olan öfkem hala yerli yerince duruyosa?
  • Arkadaşının yaptığının benzerini yapmıştım ama benimkisinin mantıklı bir açıklaması vardı. Herkese değil belirli bir kişiye soğutmuştum ki ilerde mutsuz olmasın diye. Bu sebeple aramız bozuldu, düşününce yaptığımın saçma olduğunun farkına vardım. İleride o kişi ona zarar verecek olsa bile sonuçta hayat onun hayatı seçimler onun. Senin arkadaşının yaptığı ise herkesi soğutmak olmuş bunun ise hiçbir açıklaması yok. Benim yaptığım onun yaptığının yanında hiçbir şey ama ona rağmen kendimi affetmem. Senin de arkadaşını affetmen saçmalık olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne ya kavak yelleri gibi? Midem bulanıyor la sizin gibilerden, yok o arkasından konuşmuş, yok diğeri laf söylemiş. Komploculuk mu oynuyorsunuz kendinizce? Allahtan şimdiye kadar böyle düşük zekalı tipler görmedim çevremde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rotarian -- 29 Aralık 2013; 22:41:47 >
  • Onu affetmende sakınca yok. Denersin baktın olmuyor görüşmezsin. Her zaman affedici ve alttan alan olmuşumdur çok kaybettim fakat büyüklük "biz"de kalmalı yinede..
  • oradan arkadaşlık çıkmaz bir daha.ikiniz hiçbir zaman görüşmemeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 30 Aralık 2013; 3:29:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.