Şimdi Ara

Lütfen Fikirlerinizi Söyleyin çok acil.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bundan 4.5 yıl önceye kadar benim öyle yakın öyle iyi anlaştığım ve öyle samimi bir dostluk kurduğum bir arkadaşım vardı. Ama ciddi anlamda baya baya dosttuk her anımız birlikte geçiyordu falan derken ayrı sınıflarda okumaya başladık ve sonra o kendi sınıfındakilere olsun benim sınıfımdakilere olsun benim hakkımda öyle şeyler söylemiş ki aklınıza ne geliyosa derken teker teker etrafımdaki insanlar benden uzaklaşmaya falan başladı bana soğuk davranıp aralarına almadılar falan yani kısaca 1-2 ay tek kaldım resmen ve herkes size bakıp birşeyler konuşuyor ama kimse gelip yüzünüze birşey söylemiyor sorduğunuzda cevap bile alamıyorsunuz.Sonra bir gün sıra arkadaşım bana herşeyi anlattı ve doğru olmadığını anladığını söyledi ve sıra arkadaşım o sene gelmiş bir kızdı daha yeniydi diğerleri bana cephe alan herkes beni en az 3 senedir tanıyan insanlardı ve bu beni öyle yıkmıştı ki. Derken ben kendime kendimden büyük arkadaşlar yaptım ve gayet düzene girmişti herşey biraz zaman geçtikten sonra onun yanındakiler yavaş yavaş benimle barışmaya çalışıp bana onu kötülemeye başladılar bense ne onları hayatıma sokuyordum nede dinliyordum. Çünkü ciddi anlamda çok büyük bir yıkım yaşamıştım. Birgün küs olduğum arkadaşım geldi ve konuşmak istiyorum dedi yanımdaki arkadaşlarım yani büyük olanlarsa hayır git burdan kimseyle konuşamazsın deyip gönderdiler onu.Bir dahada asla konuşmadım onunla zaten bir kaç ay sonrada taşındık onunla ilgili herşeyi unutmuştum yani en azından hatırlamak istemiyordum. Yeni arkadaşlarım oldu çok yakın arkadaşlarım oldu 4.5 sene boyunca binlerce kişi tanıdım elbette ve 2 tanesi benim için özel insanlar oldular. Derken önceki gün bana başka birinin hesabından upuzun bir af mesajı atmış ve bizim arkadaşlığımızı çok özlediğini falan filan anlatmış durmuş ve af diliyor benden onu affetmemi istiyor. Ben düşünmemek için affetsem de asla ama asla içimdeki öfkeyi bastıramam gibi hissediyorum hayatımda yediğim en büyük ve ilk darbeyi ondan yedim ve canımı çok acıttı. Ama onu şuan geri çevirirsem üzüleceğinide bildiğimden gönlümde razı gelmiyor ama ona karşı öyle kırgınım ki bunu kelimelerle asla ifade edemem. Şuan ne cevap vermeliyim bilmiyorum. Lütfen siz olsaydınız eğer bu durumda ne yapardınız? Cevaplarınızı bekliyorum..







  • Bağışlamak erdemdir. Zamanında kendi içinde olan bir nedenden dolayı senin hakkında atıp tutmuş. Kıskançlık? Tam olarak bu olmalı. Aranızda mesafe varsa barışmanız pek bir anlam ifade etmeyecektir. Ayrıyetten, her insanın kimseye çok fazla ihtiyacı yoktur. Diğer insanlar olsa da olur olmasa da.
  • 24 yaşındayım.21-22 yaşıma kadar çok arkadaşım vardı bir çoğu ile samimiydim.Bir sözüne herşeyi göze alabilecek kadar değerli insanlardı.Zamanla hiç biri kalmadı.Şuan küsmüyüz ? hayır.Sadece sadece kırkta yılda bir görüşürsek hal hatır soruyoruz.Zamanla herşey bambaşka oluyor.Okul hayatın iş hayatın kariyer hedeflerin derken hayat seni sürüklüyor ve şuan sabah işe gidiyorum akşam evime gelip ailemle vakit geçirip 1-2 saat nete takılıp uyuyorum.Onlarla görüşmeye vakit bile bulamıyorum açıkcası.Bir zamanlar günlerce aynı evde kaldığımız dostlarımız neredeler şimdi ? emin ol sende öle olacaksın.Onlarda öyle olacaklar ve zamanla şunu anlayacaksın olmasa da olurmuş.Yaşın kaç bilmiyorum ama zamanla öğreniyor insan.Arkanda seni derdini dinleyen bir baban olsun gerisini salla gitsin.Senin bu arkadaşa gelirsek.Affetmek Allaha mahsus bir durum.Adam olan şuan sana bu açıklamaya yapıyor olmazdı.Çünkü böyle bir halt yemezdi senin yanında olurdu.Arkadaş dediğin insan böyle saçmalıklar yapar mı.Bir kere güvenin kaybolursa her zaman tereddütle yaklaşırsın o kişiye.Hep aklına gelir yaptıkları uzun yıllar bu böyle gider.Bence cevap dahi yazma derim.Muhattap olunacak birisi değil.yazacağın 3 satıra bile değmez bir karaktere sahip.




  • Ona karşı öyle doluyum ki ama en ufak birşeyde yüzüne herşeyi vurabilirim kalbini çok ağır yaralayabilirim ona sadece affettim derim ama bu lafta kalmış olur böyle olsunda istemiyorum kafamda çok karışık işte onu geri çevirmekte istemiyorum.
  • eqoss kullanıcısına yanıt
    Benden zaten eğer affedersem selam bile beklememeli o kadar kırgınım ki ama ben geri çevirirsemde çok büyük ayıp yapmış olurum diye korkuyorum şuan kimseye ihtiyacım yok hayatımdan memnunum ama kafamda allak bullak.
  • O seni onca sıkıntıya sokarken,insanlar içinde mahçup duruma düşürürken hiç seni düşündü mü ?@HilalRed'e ayıp etmiş olurum diye aklından geçti mi?
    Kim ne yaparsa kendine yapar.O sana yanlış yaptı bedelini seni kaybetmekle ödedi.Sen ona hep iyi niyetle yaklaştın bunun bedeli ise iplerin senin elinde olması.Bazen insanları hakkettiği gibi hakettiği yerde bırakmalısın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HilalRed

    Ona karşı öyle doluyum ki ama en ufak birşeyde yüzüne herşeyi vurabilirim kalbini çok ağır yaralayabilirim ona sadece affettim derim ama bu lafta kalmış olur böyle olsunda istemiyorum kafamda çok karışık işte onu geri çevirmekte istemiyorum.

    Geç onu, kızgın olduğun belli. Boşver gitsin.
  • eqoss kullanıcısına yanıt
    Yani şuan cevap bile vermeden kestirip atayım değil mi?
  • Peki sizce ne demeliyim ona ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HilalRed

    Peki sizce ne demeliyim ona ?

    Neden kelimesi yeterli bir sorudur.
  • Peki çok teşekkür ederim gerçekten.
  • Çok teşekkürler.
  • HilalRed kullanıcısına yanıt
    İlk "özür dileyen" en cesurdur,
    ilk" affeden" en güçlüdür,
    ilk "unutan" en mutludur...
  • Neden böyle bir şey yaptığını sor sonuçta onu iyi tanıyor olmalısın en azından sana yalan söylemediğinden emin ol
  • neler söyledi onlara senin hakkında ? özelse söyleme ama şunu da unutma ozaman kendine çevre yaptığında gelip senden özür dilemesi gerekirken tek kalınca özür diliyor bence unut gitsin
  • Lonely Soul kullanıcısına yanıt
    4.5 senede ben çok değiştim eminim ki oda değişmiştir
  • GorThaurS kullanıcısına yanıt
    Neler demediki :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HilalRed

    Neler demediki :D

    hocam ben olsam affetmezdim ama karar sana kalmış
  • GorThaurS kullanıcısına yanıt
    eğer affedersem kendime ihanet etmiş olurum diye düşünürüm
  • ben olsam affetmezdim . Ama o zamanlar yaşı kaçtı ? buna göre değerlendir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.