Şimdi Ara

Ğ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 7 Haziran 2022; 1:5:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• maroonedd kullanıcısına yanıt
    üşendim okumaya kb

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 7 Haziran 2022; 0:51:9 >
  • abla çalışcaksan çalış artık, olursa olur olmazsa seneye kalırsın. dünyanın sonu değil, abartmanın bi anlamı yok. sktiri boktan bi sınav alt tarafı. sonra kafanı çok taşa vurursun. ailen de iyiymiş sorun etmiyormuş. otur bi sene daha çalış işte daha iyi bi işin mi var? kimse sana ASLA GEZMEYECEKSİN EVDE OTURUP EŞŞŞŞEKLER GİBİ 15 SAAT ÇALIŞACAKSIN demiyor zaten

• Hocam ben ne istediğimi bile bilmiyorum ve mezunda benim gibi birisinin patlama ihtimali yüksek bunlara rağmen kalır mıydın

önce ne istediğine karar ver, daha sonra kendini eziklemeyi bırak. bu kendine olan öz saygını çok düşürür, yapacağın varsa da yapamazsın. benim sınava 3 girişim, şu an üniversitede olmama rağmen hazırlanıyorum. acı hissetmiyorum artık  

• Ne istediğimi bilmiyorum ve bence bu sistemde bu koşularda karar vermek için erken gençlerden kaçı gerçekten ilgi alanı için mutlu olacağı istediği bölümü seçmiştir ki bence bu oran çok düşüktür gerisi maddiyat prestij gibi kriterlere dikkat ederek seçmiştir mutlu değildir bir çoğu o yaştan mesleğini bu koşularda seç dersen olacağı da bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuna denk gelmiştim BOL ŞANS dememe gerek bile yok Sınavdan sonra konuşmak isterim seninle

hocam siz bir şey seçemediğinize ve başarısız olacağınıza kendinizi o kadar koşullamışsınız ki burada ağzımla kuş tutsam da bir şey değişmez. başarılar dilerim

tabii hocam konuşalım :) başarılar dilerim tekrardan, çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.