delphide bu örneklerin yapılmasını istiyorum formunu ben oluştururum siz sadece alt programın komutalrını gönderin yeter!!!!!! soru 1=2 boyutlu bir dizide sayıların ortalamasını bulan program (integer sayı)
soru 2=2 boyutlu bir dizide verilen sayıların en büyüğü ve en küçüğünü bulan program.
NOT:2.SORUDA ÖNCELİKLE EN BÜYÜĞÜYLE EN KÜÇÜĞÜNÜ 1 TEK PROGRAMDA BULAN, SONRA SADECE EN BÜYÜĞÜNÜ BULAN PROGRAM BİRDE SADECE EN KÜÇÜĞÜNÜ BULAN PROGRAMI AYRI AYRI OLSUN.
sanki sipariş verir gibi bir mesaj atmışsın yaa çok ilginç istersen attığın mesajı bi kere daha oku
Merhabalar ama burası Firma ve bizde çalısanları değiliz öncelikle yardıma ihtiyacın varsa bunu uygun dille insanlara aktarman gerekir Nihayetinde yardıma muhtaç olan sensin...
Bide lütfen cvp demişsin bu şekilde soru yazarsan sana ancak böyle cevaplar gelir...
Belkide bayansındır onun verdığı bır ukalalık vardır.Tabi kadınlar hep yapar bunu...Ukala kadınlar
quote:
Orjinalden alıntı: Not_Yet Belkide bayansındır onun verdığı bır ukalalık vardır.Tabi kadınlar hep yapar bunu...Ukala kadınlar
Bu ne demek şimdi ?
ben bu forumu seviyorum
hee konu neydi...
SINAVLARIN VE DERSLERİN VERDİĞİ SİTRESTEN DOLAYI BÖYLE BİŞİ OLDU OK!!!AMA SENİN BANA HAKARET ETMEN HİÇ OLMAMIŞ.BANA YARDIM EDERSEN SANA KIRGINLIĞIM GEÇER ....
forum kurallarını okumanı öneririm.aynı konudan 2 tane açmışsın boş yere kalabalık yaratmaktan başka bişi değil...ayrıca bu site forum sitesi belirtmek isterim,insanlar bilgi alışverişinde bulunur..kimse kimsenin ödevini yapmaz.sen programlarında bi yere kadar gel takıldığın yerde yardımcı olacak bir suru arkadaşlar olacaktır emin ol...yok ben hazıra konmak istiyorum diyosanda burası yanlış yer...