Şimdi Ara

lütfen cevaplayın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vitaminli suyu 2 gün takılı duracak 2 gün durmayacak mı hep mi takılı kalıcak.ballı suluğu da 1 gün takılı 1 gün takılı değil olarak mı ne kadar ve ne zaman kullanıyim.söylemeyi unuttum erkek kuşun dışkısı uzun beyaz yapıyor
    Petshop a gittiğimde en iyi vitamini verin dedim avisol b yi verdi.şimdi yine öyle desem bahsettiğiniz yeni ürünü verir mi ürünün resmini gönderebilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevap17 -- 8 Haziran 2015; 17:58:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevap17

Vitaminli suyu 2 gün takılı duracak 2 gün durmayacak mı hep mi takılı kalıcak.ballı suluğu da 1 gün takılı 1 gün takılı değil olarak mı ne kadar ve ne zaman kullanıyim.söylemeyi unuttum erkek kuşun dışkısı uzun beyaz yapıyor
    Petshop a gittiğimde en iyi vitamini verin dedim avisol b yi verdi.şimdi yine öyle desem bahsettiğiniz yeni ürünü verir mi ürünün resmini gönderebilirmisiniz.

Tamm önemli değil o vitamini kullan. Vitamini suya karıştır 2 gün kalsın 2. Gün değiştir. Balı da suyuna kat ertesi gün o ballı suyu dök tekrar taze şekilde ballı su karıştır 2. Günün akşamı vermeyi kesersin. Yanlız kafama takılan başka bişey var. Dışkı beyaz demişsin. Urat değil demi yani idrarı değil sade dışkı mı beyaz. Eğer öyleyse parazit hastalığı var demektir. Bi veternere götür baksın.

• Yok Ural değil benim anlamadığım vitaminli suluk ne kadar takılı duracak.2 gün takılı kaldıkdan sonra tazeleyip 2 gün daha mı takılı kalıcak.yani kaç gün vitamin vermeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevap17 -- 8 Haziran 2015; 22:32:58 >
  • quote:

Yok Ural değil benim anlamadığım vitaminli suluk ne kadar takılı duracak.2 gün takılı kaldıkdan sonra tazeleyip 2 gün daha mı takılı kalıcak.yani kaç gün vitamin vermeyeceğim.

Bayadır vitamin kullanıyorsa biraz ara verebilirsin. Epey süre kullanmadiysan üzerinde ki kullanma süresine kadar kullan. Kuşu Veternere götür bence parazit yada pankreas enfeksiyonu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mubişim -- 8 Haziran 2015; 23:07:18 >
  • Vitaminler güneş ışığından bile kolayca bozulurlar kuşlarınızın suyunu günlek tazeleyin hafta 1 2 gün vitaminli su vermeniz yeterlidir.Ballı suyada hiç gerek oldugunu düsünmüyorum haftada 1 verilen yumurta maması verirseniz kusunuz bomba gibi olur
  • Bu arada kuslarınızda biyoteknige ait ürünleri kullanmayın bu ürünler ucuz maliyetli kuscularda satılan kalitesiz vitaminlerdir vitakfart sera aminosol gibi ürünler pahalıdır fakat işe yarar
  • muhabbet kuşların ın videosunu harhttps://youtu.be/fbCQnZNQVKYeketleri neye yorumluyorsunuz.bu kuşlar düşündüğüm gibi çift mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevap17 -- 11 Haziran 2015; 18:10:01 >
  • quote:

muhabbet kuşların ın videosunu harhttps://youtu.be/fbCQnZNQVKYeketleri neye yorumluyorsunuz.bu kuşlar düşündüğüm gibi çift mi?

Birbirlerini eş tutmuşlar. Erkek dişinin dikkatini çekmeye çalışıyor fakat ortamdaki ses ve sizin göz hapsinizden dişi kendini rahat bırakamıyor. Kuşları sessiz rahatsız edilmeyecekleri bi odaya koy. Yemini suyunu ver biriz ilgilen yeter. Fazla rahatsız olmasınlar ki çiftleşme isteği gelsin dişinin.

• Şarkı onlara iyi gelir diye açıyorum artık açmayacağım

• quote:

Şarkı onlara iyi gelir diye açıyorum artık açmayacağım

Sessiz ortam sağla dikkatleri dağılmasın başka şeylerle meşgul olmasınlar kendileriyle ilgili olsunlar.

• Dediğiniz gibi yapıyorum dışı kuş yuvalığa girmeye başladı o yuvada 2-3 dk kalıyor o sırada erkek kuş yuvasını biraz ilersinde yuvaya bakıyor ötüyor-cıvıldıyor- ne zaman yavru alırım @mubişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevap17 -- 8 Temmuz 2015; 4:36:29 >
  • quote:

Dediğiniz gibi yapıyorum dışı kuş yuvalığa girmeye başladı o yuvada 2-3 dk kalıyor o sırada erkek kuş yuvasını biraz ilersinde yuvaya bakıyor ötüyor-cıvıldıyor- ne zaman yavru alırım @mubişim

Hazırlık yapıyor demekki dişi. Kafes yerini hiç değiştirme ki dişi rahatsizlanmasın. Ciftleşsinler bi devamı gelir inşaallah yavruyuda alırsın. Ciftleşmeden yavru bekleme. Dişi hazırlığa başlamış dur bakalım ne zaman ciftleşmek ister.
  • Bu kuş arkadaşımın neye ihtiyacı var videosu:http://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBsQuAIwAGoVChMIjdnA3tmRyAIVy5gaCh2OdAi1&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DmBb0xtErEK8&usg=AFQjCNEpLPQl44JebCxUB7lVGWem-uN-1g

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.