Şimdi Ara

lutfen cevap verin acil birkac soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- annem eve kum torbasu asmama izin vermiyor ayni fiyatlarda alternatif bir sey varmk? 2-) boy 1.70 kilo 75 ve karadenizli fizigi boks mu kick boxmu hem kilo vermek hem kendimi korumak istiyorun. 3-) baslangicta eldiven vs sort falan hocalar parayla mi satiyor yoksa veriyorlarmi disardan almak daha mi mantikli? 4-) taekwandoo ile taninan yavuz kahraman adli hoca kick box dersi veriyir eve de cok yakin taniyan var mi? Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mhim12345

1- annem eve kum torbasu asmama izin vermiyor ayni fiyatlarda alternatif bir sey varmk? 2-) boy 1.70 kilo 75 ve karadenizli fizigi boks mu kick boxmu hem kilo vermek hem kendimi korumak istiyorun. 3-) baslangicta eldiven vs sort falan hocalar parayla mi satiyor yoksa veriyorlarmi disardan almak daha mi mantikli? 4-) taekwandoo ile taninan yavuz kahraman adli hoca kick box dersi veriyir eve de cok yakin taniyan var mi? Tesekkurler.

1 - stand var ama onlar nerden baksan 2000 TL'yi buluyor ki bilgisiz, eğitimsiz almanı önermem. eğitimli dahi olsan torba dövmek başka bir şeydir. çünkü bileğini çatlatanlar oldu.
    2 - neden yapamayasın. düşünme öyle. boy kilo orantılı gibi görünüyor zaten.
    3 - spor kulübünde satılabilir. dışarıdan da alabilirsin. eğer spor kulübü iyi ürünler getiriyorsa ordan al tabiki. başlangıçta almanı önermem. hele bir başla. belli bir süre geçsin ondan sonra. gider gitmez alırsan bıraktığında zarara girmiş olursun ki elinde kalır aldıkların. böyle çok kişi gördüm ; gelip başladılar. herşeyi tam takım aldılar. ancak daha bir ay bile dolmadan bıraktılar
    4 - ben orada oturmuyorum hocam. bilemem

• general_skyx kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam belirli bir sure sonra al derken o sure zarfinda ne yapicam anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhim12345

Eyvallah hocam belirli bir sure sonra al derken o sure zarfinda ne yapicam anlamadim.

hocam ilk aylarda pek birşey olmaz. ilk bir ay ayna karşısında geçer antremanlar. 1-2 ay veya 3-5 ay yapıp bırakırsan malzeme almanın bir mantığı kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bana akil verin
    3 ay önce açıldı
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.