Şimdi Ara

Lütfen bütün Dh'deki kızlar buraya gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yalvarırım çevrenizde böyle kızlar varsa onları düzeltmeye çalışın...Çünkü biz erkeklerin elinden bir şey gelmiyor
    Biliyorum Dh'de kız sayısı çok az ama bir umut kelebek etkisi olur belki....
    Bunu bizim için değil cinsiyetinizin aşağılanmaması için yapmanız icap ediyor.

Tık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi Büyük Rakı -- 18 Temmuz 2012; 19:01:45 >

• Bu konudaki kullanıcılar: 'Boyz N Da Hood, VodkaFaresi, Elimon, Egehanß
  • Üzgünüm ama mağara kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: enzy

Üzgünüm ama mağara kardeş

Video mağra ama sorun güncel
    Hepimizin çevresinde var böylesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VodkaFaresi

quote:

Orijinalden alıntı: enzy

Üzgünüm ama mağara kardeş

Video mağra ama sorun güncel
    Hepimizin çevresinde var böylesi

4540 anlaşıldı tamam.
  • Hayattan soğudum atlamaya gidiyorum.
  • ben bi çekip geliyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yalvarırım çevrenizde böyle kızlar varsa onları düzeltmeye çalışın...Çünkü biz erkeklerin elinden bir şey gelmiyor
    Biliyorum Dh'de kız sayısı çok az ama bir umut kelebek etkisi olur belki....
    Bunu bizim için değil cinsiyetinizin aşağılanmaması için yapmanız icap ediyor.

Tık

Lütfen bütün Dh'deki kızlar buraya gelsin

• Olum siz çokmu doğrusunuz la?? Bi tane adam akilli kişi yok forumda, bide başkalarini beğenmezler anasini satim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrew_

Olum siz çokmu doğrusunuz la?? Bi tane adam akilli kişi yok forumda, bide başkalarini beğenmezler anasini satim..

şunun bana beğenile bilecek bi yanını söyler misin
  • quote:

quote:

Olum siz çokmu doğrusunuz la?? Bi tane adam akilli kişi yok forumda, bide başkalarini beğenmezler anasini satim..

Gayet hoş ve çekici bir kiz bence. Size yorum yapabilme cüretini yada hakkini ne veriyor anlamiyorum. Evden çikmaya korkuyosunuz, tipiniz yok, paraniz yok, liselisiniz ne cüret anlamiyorum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Gayet hoş ve çekici bir kiz bence. Size yorum yapabilme cüretini yada hakkini ne veriyor anlamiyorum. Evden çikmaya korkuyosunuz, tipiniz yok, paraniz yok, liselisiniz ne cüret anlamiyorum ya

tamam.
  • Verildi+mağara
  • quote:

quote:

quote:

videodaki kızı bulduk beyler
  • Ya bunların hiç mi eşi dostu akrabası yok anası babası bu videoyu görmüyo mu nası bi ülkede yaşıyoruz anlamıyorum bu salak kız kendini oturup izlemedi mi şu düştüğü durum o kadar aciz ve aptalca ki bunun farkında nasıl olmaz bi insan böyle basit olmayı niye seçiyolar hayret ya bide neden bu kadar salak oluyo bazıları onu anlamıyorum doğuştan gelen bişey mi nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.