Haklısın da aşırıya kaçanlar için haklısın günde 3-4 saat onlıne oluyorum şahsen. Şimdi bu oyun devam edıyor esas olan arklar kendınızı sabahlara kadar uykusuz bırakıp vucut dengesını bozuyorsunuz sağlıksız kalıyorsunuz hayattan soğuyup asık suratlı ve kılolu birkişi oluyorsnuz k2NETWORK şirketi ben oynamasamda oynasamda umrunda değil zaten işine devam eder kendi geleceğiniz ve ülkenın geleceğıyle daha çok ılgılenın lütfen.
quote:
Orjinalden alıntı: WAR4BLOOD
quote:
Orjinalden alıntı: Untouch
boş konuşma akıl verme huzur ver, böyle gereksiz topiclerde açma
bi dövmediğin kaldı adamı. bizim için en iyisini sölüyor ama bırakamıyorum işte...
önce onun söylediklerine baksan diyorum jem senin bu oyunu bırakmak için böyle telkinlere ihtiyacınmı var , kendi fikrinle bırakamıyonmu oyunu
Dediklerinin tamamı doğru .şundan 1 ay önce ben de bu oyunun hastasıydım ama bırakabildim sonunda
KİMİSİ LWL 70 OLCAK KİMİSİ NP BİRİNCİSİ OLCAK KİMİSİ HAYALLEİRNDEK İTEME KAVUŞMAK İÇİN OYNUYOR AMA BUNLAR OLUNCA NE OLCAK NE GEÇECEK ELİNİZE STRES DİYONUZ GİT GAZETE OKU HABER İZLE HATTA Bİ FİLM İZLESEN BİLE OLUR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme