Şimdi Ara

LÜTFEN BUNU BİR DÜŞÜNÜN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bu konuyu okuyan herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu konu daha önce de açılmıştı
    ama ben gerekli ilginin gösterildiğine inanmıyorum. Türk insanın KO'ya niçin bu kadar ilgi gösterdiğini anlamıyorum. Bence boşa giden bunce zaman kişinin sadece kendi kaybı deil. Türk insanın kaybı. Niçin diğer ülkelerden kişiler bu oyuna bizim kadar ilgi göstermiyo! Bu ciddi bi sorun. Artık KO'yu bırakmalıyız. Harcadığımız para ve zaman... Söyleyecek başka bir şey bulamıyorum. LÜTFEN SÖYLEDİKLERİME KULAK VERİN VAZGEÇİN BU SEVDADAN. EMİNİM YAPILCAK ÇOK DAHA FAYDALI İŞLER VARDIR.
    LÜTFEN BİR DÜŞÜNÜN!

• Doğru diyorsun ama bırakamıyorus işte ha 60 ın oldu daha çabuk kasarıs diyosun sonra %70 yapıyon aha çok kolay 61 olcam az kaldı diyosun 62 olucam ha gayret diye diye insan kendini avutuyo bu türk insanın doğasında var
  • quote:

Öncelikle bu konuyu okuyan herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu konu daha önce de açılmıştı
    ama ben gerekli ilginin gösterildiğine inanmıyorum. Türk insanın KO'ya niçin bu kadar ilgi gösterdiğini anlamıyorum. Bence boşa giden bunce zaman kişinin sadece kendi kaybı deil. Türk insanın kaybı. Niçin diğer ülkelerden kişiler bu oyuna bizim kadar ilgi göstermiyo! Bu ciddi bi sorun. Artık KO'yu bırakmalıyız. Harcadığımız para ve zaman... Söyleyecek başka bir şey bulamıyorum. LÜTFEN SÖYLEDİKLERİME KULAK VERİN VAZGEÇİN BU SEVDADAN. EMİNİM YAPILCAK ÇOK DAHA FAYDALI İŞLER VARDIR.
    LÜTFEN BİR DÜŞÜNÜN!

% 100 haklısın bende japko oynuyorum usko yu bırakdım

• İsteyen bıraksın ,ben bırakmayı düşünmüyorum bu oyunda pk yaparken stress atıyorum,reel ve sanal ortamdaki arkadaslarımla hep bir muhabeet içinde oluyorum.

Eskiden cok abartırdım ama şimdi eskisi gibi girmiyorum bile.

Hiç unutmam , Bikere 15 küsür saat popomu kaldırmadan KO oynamıstım.
  • HEr söYLenen de haKLısınız ama iNsanIn eLine İyi iTem geçTİğiiNde yaDA LvL 60+ olunca kasmaQ geLİor şahsen bende öYLe işte bu yüzden aREsi bıRAKamıoRum ama bıRAKmayı da dü$ünmüoRum...
  • ya bu nedir anlamıyorum hergün biri çıkıp akıl vermeye kalkıyor, gereksiz bunlar yani kimse şimdi he ya niye oynuyorum diyip oyunu bıramicak, milletin anne babası gibi konuşupta antipati toplamaya gerek yok bence
  • ben o kadar bağımlısı değilim bazen çok oynuyorum ama istediğim zaman son noktayı koyabiliyorum... ve oyunda adam gibi iyi düşünceli oyuncular var hemde pek görülmemesine rağmen sanal ortamdaki bu arkadaşlıklarıda çok seviyorum... daha 1 günlük arkadaşlığımızda bana +4 chitin veren ve +4 iron crossbow veren bir arkadaş olunca ve onun gibi diğerleri insan nasıl bıraksın... biri beni hacklese hiç zoruma gitmez her gün bu düşünceyi benimsiyerek oynuyorum çünki ... ha bu gün ha yarın hacklenmişimmi die bakıyorum ana bu gündemi hacklenmedim diyorum oynuyorum :D ... ama anasının babaının saatlerce çalışıpta kazandıkları paraları oyuna dökenleri kınıyorum... bir arkadaşım 150 milyona taksitle char aldı 60 lvl ne gereği var sanki o parada babaannesinin emekli maaşından ... bu k2 network resmen insanları sömürüyor... hemde bir hiç uğruna... artık normal pc oyunları oynıyamaz olduk ... ama istediği zaman birden bırakıp lvl 70 adamım olsa bile pat die birine verebilirim... onun için tek dileğim oynayın ama para vermeyin şu oyuna ... bizim türk kardeşlerimi<i düşünün gün içinde bir kuru ekmeğe muhtaç hayatında elektrik görmemiş anadoludaki insanları düşünün... ve ona göre para verin şu oyuna...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki uyduruk kelimeyle belki fikirlerinizi değiştiremem ama kafanızda yeni bişeyler oluşturabilirm diye yazdım. Düşündüm ki 15 saat oynayan 5 saat oynar ,5 saat oynayan bırkamayı düşünür. Benim için de kolay olmadı 64 warrıoru bırkamak ama bana herseyi biraz mantıklı düşünmek yaptı. Sizin de KO oynarken ne kazandığınızı ve kaybettiğinizi düşünmenizi istiyorum.
  • Antipati toplamaya çalışmıyorum. Senin gibi mantıksız düşününleri uyarmak istiyorum. Annenin babanın yapadığını belki ben yaparım. Belki sonra teşekkür edersin
  • Burda bulunan userlar bu oyunun zararlarını anyalayabilecek,idrak edebiledek zekada insanlar .(%99 dan bahsediyorum)
  • Ben işte sadece paraya karşı deilim giden zamana harcadığınız gününeze üzülüyorum. Bunu da söylemek istiyorum bu sadece bir uyarı. Kesin yapmanızı istemiyorum sadece biraz düşünün.
  • İyi o zaman zararlanı bilerek oynayanlara ne mutlu evam etsinler
  • strees atmak ıcın oynuyorum baska bısey ıcın degıl o yuzden bırkamyaı dusunmuyorum işten geldıkten sonra cok ıyı gıdıyo karsımdakı karusların öldugnu gördukce keyfım yerıme gelıyo
  • ben bıraktım bu oyunu amerikanlara daha fazla para yedirmeye hiç niyetim yok
    zaten hiç pre. almadım ama biz oyuna girince adamlara direk olarak para gidior zaten
    bence sizde bırakın hayat çok güzel
  • boş konuşma akıl verme huzur ver, böyle gereksiz topiclerde açma
  • bende bıraktım gibi ibşi zaten private serverlere takılıyorum

• yaw orda burda takılcağına knight ta eğlen meyi tercih ederim diğer ülkeler oynamayabilir bu bi zewk meselesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Untouch

boş konuşma akıl verme huzur ver, böyle gereksiz topiclerde açma

bi dövmediğin kaldı adamı. bizim için en iyisini sölüyor ama bırakamıyorum işte...
  • aslında haklısın hepimiz sanki bize gerçek hayatta çok faydası olacakmış gibi bu oyuna saplanıyoruz. halbuki hayatta yapmamız gereken o kadar çok şey varki. lafım size değil ama bide bazıları yüksek lvl olduğu için hava atıyor onlara sinir oluyorum. adama cz ye gidecem 17k verirmisin diyorum adam oralı bile olmuyor o kadar milyonların içinde 17k yı çok görüyor. bende bu oyunda baya vakit geçiriyorum ancak sonra geriye dönüp baktığımda çok pişman oluyorum.
  • ben bırakmışttım dayanamadım başladım ama az az oynamaya başladımm çünkü zamanın nazıl geçtiğini bilmiyordum aradan 4-5 saat geçiyor geçtikten sonra da diyordum ki daha saat daha 12:00 idi nasıl böyle oldu diyorum ayrıca oyunun tadı kaçtı zaten boşuna oynamaktansa oynama daha iyidir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.