Şimdi Ara

Lütfen bu yazııya destek verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kış ayında ısınmak için klima düşünüyorum.Bu yüzeden sadece sizden tecrübe ve kanıtlanmış bilgi bekliyorum.cevap yazacak arkadaşlardan
    1.oda metrekaresi
    2.hangi marka ve kaç btu
    3.cihaz ısıtıyormu,kömür yada doğalgaz gibi alternatifleri aratıyormu
    4.elektrik sarfiyatı nasıl
    6.cihaz arıza yaptımı
    5.yorumlar.

Gerçekten bu yorumlar biz klima alma adayları için çok önemli.Lütfen desteklerinizi esirgemeyin.Şimdiden herkese teşekkür ederim.

• Degerli arkadasım o halde ben bir siftah yapayım konuya

Model : Mitsubishi Electric 12000 BTU MSZ-GA 35 VA

Bursada oturmaktayım kısın hemen hemen her gun 24 saat kullandıgım bu cihazla soguk gecen aralık ve ocak aylarında 110 YTL fatura odedım, fakat bu fatura icerisnide tv,. buzdobalı, cam.mak., bul. mak., catlle, elektrikli sofben vs. tum cihazlarda kullanılıyo. Normalde 35-40 arası ev elektrigi odeyecegimi dusunur isek klima bana bu soguk aylarda 70-75 YTL bi harcama yapıyo ki buda normal bence... Odun komur ufo yaglı radyator vs. hic bi ekstra alet kullanmadan 27 metre kare zayıf ızolasyonlu guney cepheli en ust kat teraslı bu ortamda 25-26 dercelerde tutabılıyor odayı tabi 23-24 yapsam daha az faturada odeyebilirdim. Kısın aralık ve ocak ayları haric 100YTL den az faturalar odedim. Servisle bakım harici hicbir isim olmadı iki senedir Allah nazardan saklasın. Mitsubishi Electric sorunsuz vede ekonomiktir. İlk alımda zorlayabilir fakat elektrik faturalarında kendini amorti eder.

Yorum olarak bence Mitsubishi Electric = * * * * *

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 3 Eylül 2008; 22:17:15 >

• ben busene kullanacagım fujitsuyu ama yaza bakarsak süper,sessiz modunda bile 28 metre yeri buz gibi yapıyor,ama diger daıkınıma gelirsem bayadır kullanıyorum onu yaz kış hiç kapamadan soguklarda daha ısınmadım demedim hiç,defrosa bile bir iki ya girdi yada girmedi,çok sessiz ve harika icyaz daıkın,bu sene kış gelsede fujitsudanda bu kadar mennun olsam,
  • Merhaba;
    Umarım yazacaklarım size yardımcı olur.
    - Salonumuz 38 metrekare ve öğleden sonra çok güneş görüyor
    - Arçelik 6210 YS (şu anki kodu 6210 AA) Neoplasma 25400 btu
    - Isıtması iyi kışın pek kullanmıyoruz.Fakat kalorifer yanmadığı zaman iyi ısıtıyor.
    - Normalde faturamız 70-80 YTL arası geliyor. Yazın epey kullanıyoruz. +10 15 lira fark atıyor.
    - Cihazı iki buçuk yıldır kullanıyoruz.Hiç arıza yapmadı.Gaz eklemesi de yapılmadı.
    - Kullanım olarak iyi biz çok memnunuz.A sınıfı.O zaman için bütçemize en uygun gelen buydu pişman değiliz.
    Saygılar...
    quote:

Orjinalden alıntı: o_avs

Ben kış ayında ısınmak için klima düşünüyorum.Bu yüzeden sadece sizden tecrübe ve kanıtlanmış bilgi bekliyorum.cevap yazacak arkadaşlardan
    1.oda metrekaresi
    2.hangi marka ve kaç btu
    3.cihaz ısıtıyormu,kömür yada doğalgaz gibi alternatifleri aratıyormu
    4.elektrik sarfiyatı nasıl
    6.cihaz arıza yaptımı
    5.yorumlar.

Gerçekten bu yorumlar biz klima alma adayları için çok önemli.Lütfen desteklerinizi esirgemeyin.Şimdiden herkese teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.