Bildirim
Lütfen Bisiklet Harabe Çıktı [SS]' Lİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Lütfen yardım _____________________________ -
Harabe cıktı derken kutudan cıkmadı ya :dd
O kolları al 5 tlye ucuz çin malı değiştir 30tl masrafla cıkarırsın bu yazıyazı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bazen zevkine klavye bordoberelisi oluyorum. Klavyeden fena sallarım. Dediklerimin çoğu ortamı germek icin yalan bilgidir. itibar etmeyiniz. troll hesap olabilirim. 😬 -
quote:
Orijinalden alıntı: pekbiumursanmaz
Harabe cıktı derken kutudan cıkmadı ya :dd
O kolları al 5 tlye ucuz çin malı değiştir 30tl masrafla cıkarırsın bu yazıyazı
Onu yaptık diyelim vites atmıyor ki o yüzden onu kurcaladım normalde çalışıyordu. Vidaları falanda kurcaladım bi şey olmadı. Pedalı çevirdiğim yerdeki vites 3 e gidince Vites arttırıcının demiri Dişlilere çarpıyor. Birsürü sorun var. İlk başta aldığımda lastikleri patlaktı değiştirdim. Değiştirdiğim yerdeki adam bunları beleşe yapar mı sence yaparse getiririm :D_____________________________ -
Akort falan ölmüş anlaşılan mekanizmada bozuk masrafı kendinden cok olur 200e bakkal bisikletleri var keşke onlardan alsaydın daha kafan rahat olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bazen zevkine klavye bordoberelisi oluyorum. Klavyeden fena sallarım. Dediklerimin çoğu ortamı germek icin yalan bilgidir. itibar etmeyiniz. troll hesap olabilirim. 😬 -
Hiçbir şey olmaz. Yeterli bütçen varsa,
Bir jant seti 100-150 TL
Bir de arka attırıcıyla rubleyi değiştir taş gibi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ''Bilgi güçtür, bilgi kudrettir, bilgi silahtır.. Kısaca bilgi her şeydir.''
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
![Lütfen Bisiklet Harabe Çıktı [SS]' Lİ](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f58%2f4a%2f10%2f584a10fa9a2bc0cd239459922dae9bfa.jpg&t=106960385&width=480&text=1)