Şimdi Ara

Lütfen biri yardım etsin, V51 Orjinal dosyasını paylaşsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sunrise 1.3.2 var, orjinal v52'ye nasıl dönebilirim? ORJİNAL YAZILIM DOSYALARI LAZIM SANIRSAM, PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süper Eleman -- 11 Aralık 2010; 20:17:54 >

• yok mu yardımcı olabilecek?
  • önce v51i yükle sonra v52 yi. direk v52yi yükleme
  • peki nasıl yapacağım?
  • bak dostum orjinal kurmak istiyorsan nokianın sitesinden yazılım güncelleme var site bu :http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/yazilim/cihaz-yazilimi-guncellemesi gir ordan 5800 sec programı indir kur telefondakilerini yedekle sonra telefonunu bilgisayara bagla PC suiteyi sec güncellemeyi baslat o otomatik olarak bulacaktır....
  • Kurulumu jaf la yapman gerekiyor sanırım, orjinal dosyayı yazılımı bulup jafla kurulum yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycells

bak dostum orjinal kurmak istiyorsan nokianın sitesinden yazılım güncelleme var site bu :http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/yazilim/cihaz-yazilimi-guncellemesi gir ordan 5800 sec programı indir kur telefondakilerini yedekle sonra telefonunu bilgisayara bagla PC suiteyi sec güncellemeyi baslat o otomatik olarak bulacaktır....

hocam sonra v52 felan atmasın direk?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flashtool bilenler lütfen baksın
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: __By_Sinan__

Kurulumu jaf la yapman gerekiyor sanırım, orjinal dosyayı yazılımı bulup jafla kurulum yapmak.

v51 ve 52 orjinal dosya yazılımını bulup normal cfw yükler gibi mi yapacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süper Eleman -- 5 Aralık 2010; 22:31:22 >
  • zaten v52 yükler yani en son güncelleme suan en son v52 dir. ama v 51 yüklemek istiyorsan onu Navifirm yani firmwareden indir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurWho

quote:

Kurulumu jaf la yapman gerekiyor sanırım, orjinal dosyayı yazılımı bulup jafla kurulum yapmak.

Gozume carpmıstı biyerlerde, normal v51 i bulup cfw yukler gibi yapacan sonra orjinal olacak,
    Noormal yazılım yukleme ile yukseltme yapıldıgında zarar gorebilecgini soyluyorlardı,

tam bilgisi olan arkadaslar aydınlatacakır,biraz bekle bence ve ayrıca neden sunsireyi kaldırmak istiyorusun acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnurWho

quote:

Gozume carpmıstı biyerlerde, normal v51 i bulup cfw yukler gibi yapacan sonra orjinal olacak,
    Noormal yazılım yukleme ile yukseltme yapıldıgında zarar gorebilecgini soyluyorlardı,

tam bilgisi olan arkadaslar aydınlatacakır,biraz bekle bence ve ayrıca neden sunsireyi kaldırmak istiyorusun acaba

Orjinale geçmek istiyorum, orjinali özledim. Telefonla tek yaptığım mesajlaşmak.

• hocam önce navifirmden v51 dosyalarını indir onu jafla kur sunriseyi kurduğun gibi. Sonra forumda v52 dosyası var exe şeklinde onuda indir sonra jaftan flashla
  • Arkadaşlar lütfen, orjinale dönmek istiyorum artık.
  • Al bakalım Forumda her yerde var link
    V51 Orginal FW
    http://tr.rghost.net/download/2283023/34636df97c33b38dc5929078fc017a7e77880135/Nokia_firmware_RM-356_EMEA_51.0.006_v14.0.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 11 Aralık 2010; 21:33:49 >
  • Sağ olasın hocam. Başka bir şekilde de buldum. Şimdi bende
    RM356_51.0.006_006_U522.uda.fpsx 
    RM-356_51.0.006_C02_prd.rofs3.fpsx
    RM-356_51.0.006_prd.core.C00
    RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V02
    RM356_0579270_51.0.006_009
    RM356_0579270_51.0.006_009.vpl
    RM356_0579270_51.0.006_009_signature

var, bu dosyaları ne yapmam lazım?
  • telefondan giriyorum bende ayni dertten yaniyorum yorumum bulunsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.