Şimdi Ara

Lütfen bir tavsiye (Fazla bilgim yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorum araştır forumu diyeceksiniz elbet, çok okudum daha fazla aklım karıştı. Tam hah bu model diyorum 2-3 mesaj sonrası cihazın sorunları anlatılıyor vazgeçiyorum. Ayıca çok teknik bilgim yok.

Televizyonum Samsung 40c530. Bugüne kadar hdd takıp film izledim ancak daha bir 1080p film izleme keyfi yaşayamadım hep codec sorunu hatası aldım.40-50gb lik filmleri sildim bu yüzden indirdiğime yazık oldu.
    ve ben bu indirdiğim mvklerin bilgilerindende anlamıyorum.

Dolayısı ile ben bir 1080p film indirdiğimde(60gblık bir mkv veya 10 gb mkv) hiç özelliklerine takılmadan çalıştırabilecek bir model arıyorum.

Dark markası çok iyi diyorlar ama hangi modeli benim isteğimi karşılar lütfen bana net bir model söylerseniz hemen alacağım, alıpta gene desteklenmeyen codec hatası alırsam yazık olacak çünkü.

Şimdiden teşekkür ederim.

not: 3-4 kez konu açmaya çalıştım ama hep hata verdi umarım bu sefer olur.

edit: Örneğin şu model aklıma düştü bugün

http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-media-mania-2-1080p-71-youtubemkvdtsdolby-torrentinternet-tv-hdmi-kablo-hediyeli-media-player-dkmpmania2/ProductDetails.aspx?productId=bd130263&categoryId=112123

Sizce benim televizyonun açamadığı tüm filmleri açar mı sorunsuz her türlü blu-ray i oynatır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimbahar -- 13 Mayıs 2011; 13:59:29 >

• Eğer dahili hdd takacaksanız ihtiyaçlarınızı karşılar. Artık torrent problemi de ortadan kalktı. Usb ile hdd bağlamak isterseniz de dark mini mania tavsiye ederim. İkisinin kullandığı yazılım aynı. Veya dark mininin yazılım ve donanım bakımından eşdeğeri olan noontec a6, smartmedia hd vision veya ezcool hd dream olabilir. Ancak hangisini alırsanız alın firmanın kendi sitesinden alın derim. Servislik bir durum olduğunda hepsiburada 1 ayda ancak elinize ulaştırıyor.
    Cooler Master HAF X, İntel İ7 6700K, Corsair H80i v2, Asus Z170 Pro Gaming, Corsair Vengeance DDR4 16GB@3200MHz, Asus Rog Strix 1070, Samsung 850 Evo 250Gb, Crucial Bx500, Asus Essence STX-II, Sennheiser HD 560s &amp; GSP 600, Thermaltake Toughpower Grand 750W, Asus VG259QM@280Hz, Steelseries Apex 3 Tkl, Rival 600, QcK+ Large, Asus Rog Front Base, Roccat Apuri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.