Şimdi Ara

Lütfen Bİr Akıl Verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Bu Sene Ygs'ye Hazırlanacam Ama Temel hiç yok.Dersaneye Yazıldım Herkes Soru Cözerken Ben soruya Soru bana bakıyor Elbet Bu şekilde olupda Cok cabalayıp kazanan Kardeşlerim Abilerim vardır.Bana Bir Akıl verin Nasıl Bir yol İzlemem Lazım Neler yapmam Lazım Benim Bu sene En az 300 puan almam Lazım

Pc ile Telefonu Kaldırdım Kullanmıyorum ama Konuyu anlamdıkdan Sonra Hiç birşey yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkapc -- 13 Eylül 2011; 16:02:11 >

• cevab veremedi
  • İlk önce şu başlığı bi değiştir sonra yardım ederiz.
  • Şimdi oldu Galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

İlk önce şu başlığı bi değiştir sonra yardım ederiz.

İlk başlık neydi merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

İlk önce şu başlığı bi değiştir sonra yardım ederiz.

İlk başlık neydi merak ettim.

ALLAH'ım yardım ed! li bişeydi ondan sonrasını okumadım zaten
  • Öncelikle lise alanın ney ? Düzmü anadolumu meslekmi? Hiç temelin yoksa ekol hocadan izleyebilirsin her konuyu anlatıyor sana öncelik olur hem evde hemde dershanede dinlersin konuyu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocalarına git anlamadığın konu hakkında sana anlatsın. Dershane sonuçta, para veriyorsun. Git sor, çekinme. Daha konuların başındasınızdır sanırım, geç olmadan yap dediğimi. Madem anlamıyorsun ne diye sormuyorsun arkadaş
  • Yapamıyorsan, temelin yoksa ygs/lys için uğraştığına değmez, başka kapılar ara kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Muktedir_

Yapamıyorsan, temelin yoksa ygs/lys için uğraştığına değmez, başka kapılar ara kendine.

Bu nasıl yorumdur ya. Değmezmiş.

Çalış hocam, inat et çalış. Anlamıyorum diye bir şey yok. Kendini vermezsen anlamazsın tabi. Dediğim gibi hocalarla sık sık görüş, ders dışında özel olarak konu anlatmalarını iste. İnternetten çalış ekol hoca falan. Yaparsın emin ol. Yapanlar uzaylı falan değil, insanlar. Onlar yaparsa sende yaparsın. Kendinizi bu kadar küçük görmeyin.
  • Öncelikle onlara bakıp da telaşlanma. Üstelik onlardan birçoğu 2-3 ay sonra çalışmayı bırakacaktır. (En iyi sınıfta olmadığını veya en iyinin bir altında olmadığını varsayıyorum)

Senin yapacağın iş ağırdan gelmek. Ben de 1.5 hafta önce böyle düşünürken birkaç derece yapmış kişilerden(ilk 3000) tavsiye almıştım. Onların dedikleriyle yazıyorum bu yazıyı.

Öncelikle günde 2-3 konu bitirmeye bak. Ama 3'ü geçme. Konuları anlamıyorsan ekolhocadan izle sonra konu anlatımından çöz sonra çözümlü örnekler sonra sorular. yine anlamıyorsan işin cidden zor.

Bunun dışında bir şey aklıma gelmedi ama 300 yapılır. Geç değil o kadar da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gothic10

Öncelikle lise alanın ney ? Düzmü anadolumu meslekmi? Hiç temelin yoksa ekol hocadan izleyebilirsin her konuyu anlatıyor sana öncelik olur hem evde hemde dershanede dinlersin konuyu.

Meslek-Mobilya ögrencisiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ŧưrbuléncé

Hocalarına git anlamadığın konu hakkında sana anlatsın. Dershane sonuçta, para veriyorsun. Git sor, çekinme. Daha konuların başındasınızdır sanırım, geç olmadan yap dediğimi. Madem anlamıyorsun ne diye sormuyorsun arkadaş

Ya 1,2,3 Derken Artık Yüzüm olmuyor hocaya gitmeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Zweistein

Öncelikle onlara bakıp da telaşlanma. Üstelik onlardan birçoğu 2-3 ay sonra çalışmayı bırakacaktır. (En iyi sınıfta olmadığını veya en iyinin bir altında olmadığını varsayıyorum)

Senin yapacağın iş ağırdan gelmek. Ben de 1.5 hafta önce böyle düşünürken birkaç derece yapmış kişilerden(ilk 3000) tavsiye almıştım. Onların dedikleriyle yazıyorum bu yazıyı.

Öncelikle günde 2-3 konu bitirmeye bak. Ama 3'ü geçme. Konuları anlamıyorsan ekolhocadan izle sonra konu anlatımından çöz sonra çözümlü örnekler sonra sorular. yine anlamıyorsan işin cidden zor.

Bunun dışında bir şey aklıma gelmedi ama 300 yapılır. Geç değil o kadar da.

Bazı konuları Dersanede Anlamıyorum Derse Kendimi veremiyorum versem bile anlamadıgım için pes ediyorum.Matematik konusunda ilk 5 soruyu cözebiliyorsam Ondan sonrakilerini cözemiyorum mesela

• Çözümlü soru şart o zaman. Güvenderin interaktif konu anlatımlı kitabını alabilirsin video soru çözümleri vardı yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MqNYqK

Çözümlü soru şart o zaman. Güvenderin interaktif konu anlatımlı kitabını alabilirsin video soru çözümleri vardı yanlış hatırlamıyorsam

Herkesden Allah Razı olsun Bu Minick Kardeşini Düşündügü için Yarın Gidip Konu anltımlı cd'li Kitaplardan alıyım Herkes 3 Calışıyorsa ben 5 calışıyım İnş Sınavlardan Sonra Beni polis yada asker olarak Görmüş olacaksınız :)
  • Önce konuyu iyice oku kavra sonra ekolhoca.com ve türevlerine takıl oradan izle videoyu daha sonra çözümlü sorulara bak ve anlamaya çalış. Sonra en basitinden başlayarak (burası önemli) test çözmeye başla konu hakkında işlem tamam.

Kendini konuya ver kafanda başka bir şey olmasın bu çok önemli.
  • 2 sene önce ben de aynı durumdaydım.Meslek lisesi bilgisayar bölümünü birincilikle bitirmeme rağmen sayısal temelim olmadığından dersaneden de yeteri kadar faydalanamadım ve hayalim olan bilgisayar öğretmenliği suya düştü.Bu sene KTÜ'de Jeoloji Mühendisliğine yerleştim iyi kötü artık elimden gelen bu.Şimdi senin moralini bozmak istemem üstte arkadaşlar karamsarlığa kapılmadan nasıl ders çalışacaklarını yazmış onları uygulamaya çalış ama gerçekten işin zor.Bak ben matematikte denklem çözmeyi bilmiyodum okulda fizik kimya biyoloji doğru dürüst görmedim.Ggeometri diye bi dersle dersanede tanıştım o derece kötüydüm.Ve bide dersanede sadece bi dersle uğraşmıyosun bütün derslerde eksiğin var temeli olmayan adam ne kadar çalışsa da bi noktadan sonra tıkanıyor inşallah durumlara düşmezsin arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 14 Eylül 2011; 21:22:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Muktedir_

Yapamıyorsan, temelin yoksa ygs/lys için uğraştığına değmez, başka kapılar ara kendine.

''1 adam elesem kârdır'' mantığı
  • Kardeşim ekolhoca-nejdetkirpi-nihattaş-mustafatekinay-özkan güray- gibi hocaların derslerini izle.Çözümlü soruları incele.Ayrıntı yerleri not al.Sonra da soruları halletmeye çalış.Elinden geleni yap yani.
    Olumsuz düşüncelere kapılma.Arkadaşların dediği gibi yapanlar uzaylı değilOlmazsa da seneye yaparsın daha iyi bi puan.İnşallah olur, ama olmazsa da dünyanın sonu değil ya.Seneye çalışırsın daha iyi yerlere girersin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.