Şimdi Ara

LüTFeN BaKıN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben koya yeni başladım fakat size bir kaç sorum olacak

lvlim 36 warriorum

36ya gelene kadar hep 2 str 1 hp bastım

fakat forumda yanlış anlamadıysam elimizdeki bir itemi geliştirildiğini okudum

eğer öyleyse nasıl olacak

ayrıca 2 str 1 hp mantığı doğrumu sizce mp int vermelimiyim verirsem ne kadar

son olarakta flame damage falan onlar nasıl artacak acaba elimde +8lik bir kılıç var fakat kullanmam için flame damage 80 istoyor benim 12 nasıl yükselteceğim?

cevaplar için çok teşekkürler

• abicim bak hp şimdilik kalsın sen hep str ver
    silah için o flame damage istemiyor kırmızı bit şekilde str istiyordur stryi gerekli kadar yapınca giye bilirsin birazda araştır ve oku bilgiler forumda var
  • bencede chitin +7 giyebilene kadar hp wer gerisini sTr wer
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakhan92

abicim bak hp şimdilik kalsın sen hep str ver
    silah için o flame damage istemiyor kırmızı bit şekilde str istiyordur stryi gerekli kadar yapınca giye bilirsin birazda araştır ve oku bilgiler forumda var

o Abicim noluyor anlamadım..
    Senin yaş kaç ?

Bu arada soruna cevap olarakda...
    Hp'ni 90 Yapana kadar 2 Str 1 hp Vermeye Devam Et. Hp 90 oldugu Zaman Hpyi Bırakıp Str'e Devam Ediceksin.
    Skill Pointlerinide Attack ve defans'a verebilirsin Veyada Attack Ve Posion Muydu ona verebilirsin.
    Yardım olabildiysem ne mutlu bana
    Saygılarımla..
    Eddy

• sen oyunu gerisingeri bırak bence hiç başlama bagımlılık yapıo ama ben oynuom aklım oynamasın dieo ama gönlüm burda
  • benim hp 102 o zaman heppp str vercem anladım

2 sorum kaldı anlamadığım

elimizdeki +7liği nasıl +8 yapabiliyoruz örneğin

diğeri ise Flamde Damage:80 yazıyor yeşil bir yazıyla hepsi beyaz diğerleri zaten 12 benim 80 değil nasıl yükselteceğim

bu arada great axe var o str için 110 küsür bişe istio ama benim 142 str ve hala giyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knightonline_warrior -- 17 Şubat 2007; 16:08:18 >
  • saygıdan oyle yazdım (belki benden buyuk abisi mi yassaydım) 1 iki 36 lwlda 36 hp ye vermiş oluyor buda 65+36 hesapla (hp 60da olabilir) ki buda hp yi geçmiş oluyor yanlışmı var ?
    saygılar burakhan92
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konuya uğrayın lütfen
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • giyeceğin silah kadar str ver donra 90 olasıya Kadar hp
  • quote:

Orjinalden alıntı: knightonline_warrior

2 sorum kaldı anlamadığım

elimizdeki +7liği nasıl +8 yapabiliyoruz örneğin

diğeri ise Flamde Damage:80 yazıyor yeşil bir yazıyla hepsi beyaz diğerleri zaten 12 benim 80 değil nasıl yükselteceğim

bu arada great axe var o str için 110 küsür bişe istio ama benim 142 str ve hala giyemedim

nasıl giyemedin anlamadım hp yetmio dicem hpnde yüksek flameyle alakas yok resim koyabilir sen daha iyi olur
  • Silahı giyememenin nedenini pek anlayamadım ama elindeki silahları cıkarıp giymeyi dene birde
  • bencede chitine yetecek kadar ver gerisini str

• resim olarak buna bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knightonline_warrior -- 17 Şubat 2007; 17:14:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.