Şimdi Ara

Lütfen bakarsanız sevinirim yeni aldıgım ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam öncelikle ben geçen gün vatan computerden bi ekran kartı aldım..
    Değiştirme nedenimönceki ekran kartım 128mb ve çok düşük artık hatalar vermeye başladı.Bilgisayar açılma sırasında takılıyor yeniden deneye deneye açıyorsunuz oyun oynarken sistem kitleniyor falan neyse..
    Yeni ekran kartı aldım ve heycanla yükledim.. İlk başta açılmadı biraz monitör siyah ekranda kaldı yarım saat sonra açtım ve yükledim.. İlk başta gayet iyiydi online oynadıgım oyunu eskisinden daha iyi cozunurlukte ve hızda oynayabiliyordum.

    Ve kapatıp açtıktan sonra bazen izledigim video ve girdigim siteye kadar takılıyor ama pc kapanmıyor düzelip hata veriyor oyun oynasam oynanmıyordu çünkü 2 saniye normal devam edip 30 sn takılıp öyle öyle gidiyordu..
    3D programları kaldırmaması imkansız daha yeni aldım 2 gün oldu cunku ama neden böyle yapıyor anlamadım 3d yi zor oynatıyor oyun oynayamıyorum ve sadece internette ve msn de rahatça gezebiliyorum..

    Genellikle bu hatayı veriyor ;
    http://i40.tinypic.com/xdcwvt.jpg

    Bu zaten genel hata sanırım önceki ekran kartımda ATi di ama o beni baya götürmüştü.Belki ben yüklemeyi bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.

    Pc'm biraz eski özellikleri
    İntel Pentium 4
    1Gb ram
    80 Gb harddisk
    CD-ROM Driver
    Toplama bi pc. Yardımcı olursanız sevinirim biraz uzun oldu ama okursanız sevinirim







  • Ekran kartı markası ve modeli nedir hocam? Ayrıca PSU ( güç kaynağı hangi model ve güçte?
  • Bende ekran kartı modelini merak ettim...
  • Pek anlamam ama ATİ RADEON 9550 256 MB 128 BİT ekran kartı & güç kaynagı modelini bilmiyorum ama 10-20 Dolarlık bişeydi kasayı açıp bakmam lazım.
  • almış olduğunuz ekran kartı ile zaten yapabileceğiniz fazla bir şey yok. dediğiniz gibi sadece internet ve msn felan. kart bayağı eski bir karttır, hatırladığım kadarıyla 2001 - 2002 yıllarında felan çıkmıştır. o zaman dan bu zamana ekran kartları bayağı değişti ve geliştiler. bu kart ile son çıkan oyunları hatta son 1 veya 2 yıllık oyunları rahat oynayamazsınız.
    izlediğiniz videolar hd ise takılmalar olabilir. normal video ise codec pack leri yeniden yükleyin yada yeni baştan windows u kurun ve ekran kartına uygun olan en son driverları yükleyin.
  • 9550 2004-2005 yılında çıktı
    quote:

    Orjinalden alıntı: viperc

    almış olduğunuz ekran kartı ile zaten yapabileceğiniz fazla bir şey yok. dediğiniz gibi sadece internet ve msn felan. kart bayağı eski bir karttır, hatırladığım kadarıyla 2001 - 2002 yıllarında felan çıkmıştır. o zaman dan bu zamana ekran kartları bayağı değişti ve geliştiler. bu kart ile son çıkan oyunları hatta son 1 veya 2 yıllık oyunları rahat oynayamazsınız.
    izlediğiniz videolar hd ise takılmalar olabilir. normal video ise codec pack leri yeniden yükleyin yada yeni baştan windows u kurun ve ekran kartına uygun olan en son driverları yükleyin.
  • Evet bende 2005 diye biliyorum yokmu bi çare buna kafayı yiycem en düşük ayarlarda denedim gene takılıp hata veriyo
  • Çözüm lazım bize :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.