Şimdi Ara

Lütfen Acil Yardım LOGITECH Driving Force GT lfs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
6.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha bugun aldıgım LOGITECH Driving Force GT üünün lfs ayarlarında bir türlü uygulayamdm . her türlü ayarınıda yaptım bu konudda gösterilen :http://forum.donanimhaber.com/m_45741505/mpage_1/f_/key_//tm.htm . ama bir türlü olmadı.

Oyuna giridm anda gaz ve fren ben basmadıgm halde tam basılı duruyor. oyunda 900 dereceye ayarlasmda direksiyon az bi şey bile döndürsem oyunda sona vuruyo dönüş açısı.. sadece denemek için açtm büünü ünv. sınavina hazırlanyrm. çok vaktim yok acil yardım edersenz seviniim

• lütfen ya çok acil yardma ihtiyacm var
  • arkadasım o dediğin konuyu ben acmıştım aslında.
    oraya yazan daha kolay yardım alırdın. ama maden konuyu actın ben bi bakiyim.

once lojitec profillerden combine pedal isaretini kaldır.

sonra oyunun ayarlarında gaz ve fren tuslarını dügme değil pedal yap.
    sonra tusların atandıgı yerde eksen ler diye bi sekme var oraları kurcala yaparsın.
    ben de suan kurulu degil hatırladıgım kadarıyla yazıyorum. sen de eyer ayar ekranından
    ozellikle o eksenlerin oldugu ekranı bir resmini koyabilirsen biraz daha yardımcı olabilirim
  • herşeyi yapyrm her türlü kurcalyorm. gaz fren ormal viteste normal tek sorun dönme açısı .yanda x ekseninde gayet normal 900 dogru dönyo. ama dönüşe tıklayıp x eksenini tıkladıgımda gene azıcık cevirince sona vuruyo. kafayı yemek üzerim. çok vaktimde yok sinirlerm çok bozuldu.
  • hatırladıgım kadarıyla o senin dediğin olay kalibrasyon olayı
    eyer direksiyonu donderdiginde o sarı mavi olan eksenlerde ilerliyorsa yapmıstırsın zati
    sen o eksenlerin üstünde eksenleri test et diye bir sey var
    onu tıklayıp direksiyonu en sola donder.
    sonra en sağa donder ve kilitle diye bir sey olması lazım ona tıkıla. bide bunlar olurken orda direksiyon nu n durumunu gosteren bir yay var
    ona da bak boyle içinde hareket eden bir kırmızı lık var.
  • arkadisim çok teşekkür ederim ya çözdüm çok saol . gerçekten ne kadar teşekkür etsem az.
  • dur sana drift tiyosu verim birde.
    once titresimi aç. sonra kuvveti yüzde 5 yap.
    araba arkayı kaydırdıgı zaman direksiyon senin dondermen gerektiği yare kadar yumusar.
    daha kolay toplarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Driving Force GT 160 TL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bendede aynı sorun var pedallara basmadıgım halde basılıymıs gıbı algılıyor.pedala bastıgımdada pedala basmıyomusum gıbı gosterıyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Bendede aynı sorun var pedallara basmadıgım halde basılıymıs gıbı algılıyor.pedala bastıgımdada pedala basmıyomusum gıbı gosterıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1941

dur sana drift tiyosu verim birde.
    once titresimi aç. sonra kuvveti yüzde 5 yap.
    araba arkayı kaydırdıgı zaman direksiyon senin dondermen gerektiği yare kadar yumusar.
    daha kolay toplarsın.

titreşimi nasıl açıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.