Şimdi Ara

Lütfen Acil Pc Açılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc windows xp yüklenim ekranına geliyor.Doluyor doluyor hoşgeldiniz yazısı daha çıkmadan siyah bir ekran çıkıp reset atıyor yeniden başlıyor? lütfen yardım edin bunun nedeni nedir?

• Güvenli Kipte Açmayı denedinizmi? F8 Tuşu ile ?
  • açılıyor güvenli kipte
  • güvenli kipte orda onarma gibi bi yazi olmasi lazim unuttum simdi eski ayarlara dön gibi bis
  • hyr öle bişi çıkmıyor.
  • guvenli kipte acıp yardım ve destekten geri yukleme yap
  • sistem geri yüklemeden bahsediyosan olmuo denedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman tek çare kurtarma konsolundan chkdsk yap veya guvenlı moddada deneyebilirsin
  • anlamadım kurtarma konsolu ne?
  • hanı yenı bir xp kurmak istediginde entere basın diyor ya ona basmadan r ye basaraak onarım yapacaksın orada sana hangi window yuklemesinde oturum acacaksan soruyor 1 deyip enterliyorsun parola soruyor enterle gecıyorsun chkdsk /r yaparak onarmayı dene buyuk ihtimalle olacaktır
  • bunu yapmak için xp cd gerek dimi.bende var. ama bu işlemi ne zaman yapcam güvenli kipte iken mi.Yoksa pc açılırken mi?
  • bu benimde basima gelmisti ya cok kötü oluyo ben repair yapmistim
  • pc ni acarken boot cd olarak ayarlı olmasına dikkat et cd den önyukleme için bir tuusa basın der bilgisayarını baslattıgında bir tusa bas ve bekle dedigim gibi xp yuklemek için entere basın dıyor sen orada r ye basacaksın ve sonra dediklerimi yap

boot cd olmasını ise setup a girerek ayarlamalısın
  • iyide işte nasıl repair yapcam ne olur yardım edşn yada msn den konuşalım emirral@hotmail.com
  • xp cd sınden onarmayı dene bi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.