Şimdi Ara

Lütfen acil laptop değerlerimden çıkana bakın !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben win 8.1 lenovo g50 dizüstü kullanıyorum. Alalı 1 ay olmadı. Ama laptopu ilk açışta hızlı açılıyor fakat kendine gelmesi zaman alıyor. bir chrome a giriyorum yaklaşık 45 saniye sonra giriyor iyice çıldırdım yani. Mesela LoL oynarkende maçı kabul ettikten sonra odaya en geç ben giriyorum. Neden kaynaklı bunlar ? Bir kerede oyun ve videolarda harddiskten gelen takılma sesini yaşadım (tırrr diye) reset atınca düzelmişti. HD TUNE ile tarattırdım işte değerlerim. Nasıl ? Nerede sorun var ve çözümü nedir ? Teşekkürler

Lütfen acil laptop değerlerimden çıkana bakın !!! Lütfen acil laptop değerlerimden çıkana bakın !!! Lütfen acil laptop değerlerimden çıkana bakın !!!

• lütfen
  • SATA disk için yaşadıkların normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

SATA disk için yaşadıkların normal.

SATA disk nedir ?
  • FenBilgini F kullanıcısına yanıt
    Şuan laptoplarda kullanılan en yavaş disk türü. Performans için SSD disk tavsiye ediyoruz. Diskten kaynaklanan performans sorunlarını ortadan kaldırmış olursunuz.
  • quote:

Şuan laptoplarda kullanılan en yavaş disk türü. Performans için SSD disk tavsiye ediyoruz. Diskten kaynaklanan performans sorunlarını ortadan kaldırmış olursunuz.

Yani laptopta sorun yok dimi? Bozuk felan değil ?
  • FenBilgini F kullanıcısına yanıt
    Şu an için bir sorun yok gözüküyor. Anlık kasmalar, takılmalar, arada diskten ses gelmesi normaldir SATA disklerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şu an için bir sorun yok gözüküyor. Anlık kasmalar, takılmalar, arada diskten ses gelmesi normaldir SATA disklerde.

oh teşekkür ederim :) saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.