medieval 2 total war 1.2 yamasını yükledim oyuna.tam girerken oyuna hata veriyor
resim görünmedi bari yazan şeyi söylüyüm. medieval 2 total war encountered an unspecified error and will now exit lütfen yardım edin (burada resimin görünmesi için ne yapmam gerekiyor acaba)
quote:
Orjinalden alıntı: kkratoss
resim görünmedi bari yazan şeyi söylüyüm. medieval 2 total war encountered an unspecified error and will now exit lütfen yardım edin (burada resimin görünmesi için ne yapmam gerekiyor acaba)
hatayı googleye yaz bulursun emin ol
oyunu c sürücüsüne yüklemek lazım
medieval 2 total war encountered an unspecified error and will now exit
bu hata konusunda yardımcı olacak kimseyok mu?
quote:
Orjinalden alıntı: patici75
medieval 2 total war encountered an unspecified error and will now exit
bu hata konusunda yardımcı olacak kimseyok mu?
oyunu aldım. 3 haftadır bu hatayı çözmeye çalışıyorum.bazı yerlerde bi şeyler yazıyordu hepsini denedim olmadı.yamayı yüklemeyi istememin nedeni türkçe yama.tr 1.5 yaması medieval 1.2 olmadan çalışmıyor.tr 1.6 çıkmış.oyunun 1.3 yamasını yüklesem acaba 1.6 yı çalıştırırmı
Oyunu yükledikten sonra yamasız Türkçe 1.6 yı kurdum ve oynadım bir problem yaşamadım. Ben 1.2 yamayı yükledikten sonra "medieval 2 total war encountered an unspecified error and will now exit " hatası ile karşılaşanlardanım
Oyunu yükledikten sonra yamasız Türkçe 1.6 yı kurdum ve oynadım bir problem yaşamadım. Ben 1.2 yamayı yükledikten sonra "medieval 2 total war encountered an unspecified error and will now exit " hatası ile karşılaşanlardanım
cevabın için çok teşekkürler.yamasız türkçe oynayabileceğim.dostum eğer yama yüklemek istiyorsan 1.3 ü deneyebilirsin.belki onda hata vermez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme