Şimdi Ara

LÜPUS GRANDÜS MALAFATÜS HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hastalığa yakalanan var mı? Yeşilçam filmlerinden birinde işlenmiş bu hastalık. Tehlikeli bir hastalık mıdır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lupus Grandüs Malafatüs: Bir Cilt Hastalığı

Lupus Grandüs Malafatüs (LGM), kronik bir otoimmün cilt hastalığıdır. Otoimmün hastalıklarda, vücudun bağışıklık sistemi sağlıklı hücrelere saldırır. LGM'de, bağışıklık sistemi cilde saldırır ve iltihaplanmaya neden olur.

"Malafatüs" terimi Latince "kötü" veya "zararlı" anlamına gelir ve LGM'nin ciltte neden olduğu hasarı ifade eder.

LGM'nin belirtileri kişiden kişiye değişebilir, ancak en yaygın belirtiler arasında şunlar yer alır:

• Kırmızı, pullu cilt lekeleri
    • Yüzde kelebek şeklinde döküntü
    • Eklem ağrısı ve şişliği
    • Yorgunluk
    • Ateş

LGM'nin tedavisi, hastalığın şiddetine ve belirtilerine bağlı olarak değişir. Tedavi seçenekleri arasında ilaçlar, fototerapi ve cerrahi yer alabilir.

"Lupus Grandüs Malafatüs Hangi Film" sorusunun cevabı yoktur, çünkü bu isimde bir film bulunmamaktadır.

LGM'nin nedenleri tam olarak bilinmemektedir, ancak genetik ve çevresel faktörlerin rol oynadığı düşünülmektedir. Hastalık kadınlarda erkeklere göre daha yaygındır ve genellikle 20-40 yaşları arasında ortaya çıkar.

Eğer LGM belirtileri yaşıyorsanız, doğru tanı ve tedavi için bir doktora danışmanız önemlidir. Erken teşhis ve tedavi, hastalığın ilerlemesini yavaşlatmaya ve komplikasyonları önlemeye yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok tehlikeli bir hastalık ama araba çarpınca düzeliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google dan baktığım bilgiye göre günde bir tablet kokarboksilaz kullananlarda gelişme oluyormuş
  • up yardım lazım
  • açılın ben doktorum
  • Moralim bozuktu harbiden kahkaha attım kardeş

• Hastalık değilde pil teknolojisi beni benden aldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türk sinemasının şuanki konumunu yıllar önce göstermişler
  • Ulan ne saçma

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.