Şimdi Ara

lumion patch hatası ÇOK ACİLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lumionu yükledim patch yapıcam ancak patch sayfası yarım açılıyor tıklayabileceğim hiçbir seçenek gözükmüyor arkadaşın bilgisayara yükledim onun bilgisayarında patch seçeneği gözüküyor.. çok acil çözümü bilen var mı

• İşletim sisteminizle ilgili bir uyumsuzluk söz konusu olabilir sanıyorum. Veya da çözünürlük ayarlarını değiştirerek tekrar deneyiniz. Konu hakkında daha detaylı bilgi verirseniz örneğim işletim sisteminiz, arkadaşın işletim sistemi gibi ve kurmaya çalıştığınız program lisanslı mı yoksa internette farklı kaynaklardan bulmuş olduğunuz bir kurul mu? bu konularda detaylı bir şekilde açıklama gtirebilirseniz daha detaylı yardımcı olabilirim. Fakat ilk aklıma gelen işletim sistemi ve çözünürlük ile ilgili olabileceği..

Teşekkürler...
  • faruk selamlar. aradan çok uzun süre geçmiş ama bu problemi nasıl hallettin hatırlıyor musun?
  • farukpamuk F kullanıcısına yanıt
    aynı problemi bende yaşıyorum.laptopum msi ge60 i7 markadır, ekran kartı geforce gt 650 m dir. lumion 5 programını yüklüyorum patch programını açtığımda ekran kayık geliyor hiç bir buton aktif halde olmuyor tıklayamıyorum. lütfen bi çözümü varsa bulduysanız paylaşırmısınız.
  • Bu problemi bende yaşıyorum windows 7 de sorun yoktu ancak win 10 da ekran kayıyor çözümü bilen varsa yardımcı olabilirmi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.