Şimdi Ara

Lumia windows 10 güncellemesi sonrası SD kart görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lumia 1320 telefonumu dün akşam windows mobile 10 a güncelledim. Güncelleme bitti sıkıntı yok herşey çok güzel fakat sonra cihazı kapatıp açtım sd kartımı görmedi. bekledim güncellemelere baktım uygulama güncelemelerine baktım telefon güncellemelerine baktım fakat telefonum güncel ve sd kartımı hala görmüyor. emin olmak için eski 8Gb'lık sd kartımı taktım, onu da görmüyor. Kartlarımda sorun yok ikisi de lumia telefonumda kullandığım kartlar hadi üzerindeki gücelleme sırasında bozuldu diyelim de eski kartımı da görmüyor. Sanırım lumia windows 10 ile alakalı bir sorun. Aynı problemi yaşaytan başka arkadaşlar varmı?
    not:cihazımı defalarca kapatıp açtım reset attım fakat yok kartımı görmüyor.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: my_sweet_shadow

    Lumia 1320 telefonumu dün akşam windows mobile 10 a güncelledim. Güncelleme bitti sıkıntı yok herşey çok güzel fakat sonra cihazı kapatıp açtım sd kartımı görmedi. bekledim güncellemelere baktım uygulama güncelemelerine baktım telefon güncellemelerine baktım fakat telefonum güncel ve sd kartımı hala görmüyor. emin olmak için eski 8Gb'lık sd kartımı taktım, onu da görmüyor. Kartlarımda sorun yok ikisi de lumia telefonumda kullandığım kartlar hadi üzerindeki gücelleme sırasında bozuldu diyelim de eski kartımı da görmüyor. Sanırım lumia windows 10 ile alakalı bir sorun. Aynı problemi yaşaytan başka arkadaşlar varmı?
    not:cihazımı defalarca kapatıp açtım reset attım fakat yok kartımı görmüyor.

    En son 10166 sürümünde yaşamıştım şuan sıkıntı yok pc üzerinden geri dönmeyi deneyin sonra tekrar yükleyin

    Bir Lumia 1320 sahibi olarak söyleyeyim ki bizim emektarlar tam sürüm geldiğinde arıza çıkaracak...10166dan beri ana ekrana dönme sorunu var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamofMirrorss -- 26 Ekim 2015; 15:09:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dediğiniz gibi wp 8 geri dönüş yaptım ve hafıza kartımı taktım. Kartın içindeki dosyaları silmiş tmp uzantılı dosyalar vardı kartta 30 küsür gb kullanımda gözüküyor ama içindeki dosyalar 468 mb tı. sanırım güncelleme sırasında kartın dosyalarını ve dosya sistemini bozdu. tekrar güncelleme yaparsam (muhtemelen full bekleyeceğim) kartımı çıkartıp yapacağım.
  • Windows mobile 10 çıktı mı ?
  • Hayır henüz değil deneme sürümünü kullanıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.