Şimdi Ara

lumia ların kamera algoritma sorunu çözüldü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1.5 yıldır Windows Phone kullanıyorum.cihazım htc Windows Phone 8x.lumia kullanıcıları black güncellemesinden itibaren fotoğraf çekimlerinin baya kalitesizleştiğini fotoğraflarda sararmalar olduğunu yakınıp duruyorlardı.sonra cyan ve denim geldi.özellikle senin de bu kamera sorunu halledildi deniliyordu lumia cihazı olup da denim kullananlar kamera sorununuz çözüldü mü? Merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lansmandan beri L920 kullanıyorum, ortalama her gün fotoğraf çekerim, o günden bugüne hiçbir sıkıntı olmadı, aksine kalite arttı. Lumialar diye genelleme yapmayalım Telefonda gömülü gelen kamera uygulamasını kastetmiyorum tabi ki, Lumia Camera'dan bahsediyorum. Kendi uygulaması otomatikte Lumia Camera kadar iyi değil.
  • Hayır çözülmedi lumia 925

• Microsoft bunu bilerek yapıyor bence millet gidip yeni telefon alsın diye. Planlı eskitme.
  • Planlı eskitme yapacak kadar pazar payına sahip değil.
    O kadar pazar payına sahip olsada bazı firmalar gibi planlı eskitme yapacak kadar yüzsüz değil...
    Uygulama sorunu o Lumia Camera uygulamasında o sorunlar halledildi.

Lumia 925 kronik sorunları olan telefondu 2 arkadaşımda değiştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crashlone -- 10 Ocak 2016; 13:06:40 >
  • 925 kullanıyorum bu bozulma moralimi bozdu uzun zamandır doğru düzgün fotoğraf çekmiyorum haberim yok yani :D

• lumia 830 kullanıyorum aynı sorun bendede var ve cidden moralim bozuluyor bu sararma nedeniyle:
    * garantiye hiç telefon gönderen oldumu
    *garantiden geldikten sonra düzelme oluyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iclever İ kullanıcısına yanıt
    Bu sararma sorunu yazılımsal servisin çözebileceğini duşunemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: iclever

lumia 830 kullanıyorum aynı sorun bendede var ve cidden moralim bozuluyor bu sararma nedeniyle:
    * garantiye hiç telefon gönderen oldumu
    *garantiden geldikten sonra düzelme oluyormu

Hocam 830 da olmaması gerek ıncelemelerıne vs baktıgımda cok ıyı fotograf örnekleri görmüştüm acaba güncelleme den sonramı oldu yoksa ılk aldıgınızdan berı hep o sekıldemı.
    Ben 925 kulanıyordum garantıde suan ve degısım cıhazı beklıyor.sanırım farklı bır model gelecek ben sırf kamera yüzünden W8.0 a yani amber öncesıne geri dönmüştüm ve cok ıyı fotograflar cekebılıyordum fakat sımdı yenı modellerde bu sekıldeyse bana gonderılecek cıhazdada durum bu sekılde olacak ve nokıa degılde mıgrosoft olacagı ıcın yazılım düşürmede yapılamıyacak desenıze.

• iclever İ kullanıcısına yanıt
    Lumia Camera ile Normal Windows Phone 8.1 kamerasıdamı aynı şekilde çekiyor?
    Eğer 2sindede sararma varsa donanımsal problem.
    Bende ağustostan beri 830 kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım.Yukarda bir arkadaşta belirtmiş zaten ... kamera sorununu ilk kez sizde duydum

Garantiye göndermenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crashlone -- 13 Ocak 2016; 21:07:49 >
  • 3 küsür yıllık Lumia 920

• ilk zamanlarda böyle bir durumla karşılaşmadım özellikle sıkıntıyı ışğın olduğu güneş ışığının olduğu zamanlarda yaşamaktayım işin garibi arada bir kameranın normale döndüğü zamanlarda oluyor ama bu durum benim hç hoşuma gitmiyor sinop gezimizde bir sürü resim çektim ve kameranın tozlu çekti ki ben windows kullanıcısıyım bakalım duruma göre garantiye göndereceğim artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.