Şimdi Ara

Lumia denim ne zaman gelecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkalı 3 hafta oldu ama Türkiye'ye hala gelmedi. Allah bilir Windows 10 ne zaman gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemberOfDH -- 4 Ocak 2015; 11:28:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: genel adam

Çıkalı 3 hafta oldu ama Türkiye'ye hala gelmedi. Allah bilir Windows 10 ne zaman gelecek...

Windows çalışanları tatilde diye bir söylenti var

• quote:

Orijinalden alıntı: urk

quote:

Çıkalı 3 hafta oldu ama Türkiye'ye hala gelmedi. Allah bilir Windows 10 ne zaman gelecek...

Satış elemanlarıda tatilde mi?

• İşte tam olarak bu yüzden wp den soğudum. Guncellemeler çok geç veriliyor, daha hızlı olmalılar.

• Romla uğraşmak istemiyorum da arkadaş bunlarda güncellemeyi vermemeye yemin etti galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: urk

quote:

Satış elemanlarıda tatilde mi?

Sanırsam departman olarak tatildeler

• Lumia 925'e Alman o2 denimi yüklersem sim kilitli mi olur? Operatörün gereksiz uygulamaları da yüklenir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    8 ay önce açıldı
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    Ben de kaç defa rom yüklesemmi yüklemesemmi şaşırdım :D gelse de artık yüklesek.Şimdi rom yükleriz ardından güncelleme verirler
  • Bence fazla merak etmeyin denim alır almaz ms gıcıklığına gd2 betayı verir.telefonu aldığımdan beridir beta kullanıyorum yaklaşık 8 aydır.sırf bets diye şarja katlandımda bu kadarda olmazki bea.

• Aynen gelsede kursak
    Bu arada bu guncellemeyle ie ye arka planda sekme açma (sekmeye basılı tutunca arka planda aç ) gelebilir mi?

• Ben yenilik listesinde o özelliği görmedim beta da yok, yani gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

Ben yenilik listesinde o özelliği görmedim beta da yok, yani gelmez.

Hocam sizce , arka planda direk sekme açmak çok aşırı gereksiz bir şey mi ? Mesela ben forumda konu dışındayım konuların hepsini açacağım arka planda yüklensinler bende teker teker girecegim konulara Çok mu gereksiz bir şey bu javadaki operada var ie de yok allahalla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

quote:

Ben yenilik listesinde o özelliği görmedim beta da yok, yani gelmez.

Hocam sizce , arka planda direk sekme açmak çok aşırı gereksiz bir şey mi ? Mesela ben forumda konu dışındayım konuların hepsini açacağım arka planda yüklensinler bende teker teker girecegim konulara Çok mu gereksiz bir şey bu javadaki operada var ie de yok allahalla

Hiç gereğini duymuyorum biliyor musun arka planda sekme açmanın
  • Bu sekme işini anlamadım İE tam olarak neyi yapamıyor?
    iPad de de denedim sekmeler arası geçiş yaparken sayfayı tekrar yüklüyor, İE de bazen direk geçiyor bazende sayfayı yeniden yüklüyor ki bazen sayfaları yanlış yüklüyor(Geriye gelmeyle aynı olay)
    Bu arada 512 de İE tam bir eziyet L1320 kullanmaya başlayınca bunu anladım, yalnız içiniz rahat olsun 1 GB de de video seyredilmiyor dün ekran karıncalandı soft resetle düzelttim.
    @Harrow35 sen Lumia 1520 kullanıyorsun 2 GB RAM ile WP uçuyordur herhalde.

• quote:

Bu sekme işini anlamadım İE tam olarak neyi yapamıyor?
    iPad de de denedim sekmeler arası geçiş yaparken sayfayı tekrar yüklüyor, İE de bazen direk geçiyor bazende sayfayı yeniden yüklüyor ki bazen sayfaları yanlış yüklüyor(Geriye gelmeyle aynı olay)
    Bu arada 512 de İE tam bir eziyet L1320 kullanmaya başlayınca bunu anladım, yalnız içiniz rahat olsun 1 GB de de video seyredilmiyor dün ekran karıncalandı soft resetle düzelttim.

hocam sunu diyorum mesela ie de bi linki açacağım. tıkladığım link illa karşıma geliyor. mesela konu dışına girdim. dedim ki ben bu konuların hepsini okuyacağım.
    ie de ne yapmam lazım? 1. ne tıklayacağım o açılacak ordan sekmelere tıplayıp ana sayfaya tekrar gireceğim 2.3.4... aynı şeyleri yapacağım yani 20 sayfa açmak için 40 defa uğraşacağım

ama mesela opera da , javada bile , konu dılına girerim, her linke basılı tutup yeni sekmede aç dersem otomatik arka planda açıyor 20 hamlede istediğim tum sayfaları açıyorum teker tekerde sekmeler arası gezip yorumumu yazarım
    anlatabilmisimdir umarım :D

• Anladım.
    Benim de aradığım bir şey, konu dışında ileri geri yapmak yoruyor okuyacaklarımı arkaya atardım sırayla gezerdim ne yazık ki yok.

• Biri denim mi dedi
     Lumia denim ne zaman gelecek?

• quote:

Anladım.
    Benim de aradığım bir şey, konu dışında ileri geri yapmak yoruyor okuyacaklarımı arkaya atardım sırayla gezerdim ne yazık ki yok.

Aynen hocam çok keyifli oluyor :) opera beta da var yalnız opera da ie ye göre yavaş ve kalitesiz. Ne diyelim inş en kısa surede getirirler. Su an telefon alasım var ama wm 10 gelir pişman olurum diye bekliyorum açıkçası

Zaten telde yaptığım 3 şey var

Youtube
    Forum
    Face :D

Forumda da böyle uğraşınca konular için ve youtubede arada error verince kanser oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 5 Ocak 2015; 0:00:13 >

• quote:

Bu sekme işini anlamadım İE tam olarak neyi yapamıyor?

Hocam bence 512 mb ram' e sahip olan bir cihazdan, doğru düzgün bir multi tasking performansı beklenmesi saçmalık ki Microsoft alt segmenti ele geçirmeye çalışıyor yani 512 mb ramli modelleri çok fazla tabi ki İE de sekme falan açamayacaksın gayet normal geliyor bana ki eksikliğini de hissetmiyorum. 1520 çok güzel bir cihaz her haliyle beğenimi kazandı 830 bekliyordum tercihimi 1520 den yana kullanmıştım 830 karizması ile hala cezbediyor ama 1520 gerçekten farklı bir cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harrow35 -- 5 Ocak 2015; 3:47:58 >

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Sanal tuşlar hep açık mı kalıyor yoksa kaldırabiliyor musunuz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.