Bildirim
Lumia 925 mı Discovery mi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
925 tabiki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas A. Anderson
925 tabiki
biraz daha açar mısınız ? -
Performans acisindan saglamlik ve kamera özelliklerinden dolayi Nokia discoveryi ikiye katlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum discovery sadece market bakımından iyi geri her şeyde lumia ezer geçer sağlamdır , discovery e göre stabildir, kamerasını söylemeye gerek yok vs.. kısacası l925 al -
GM -
925 hocam. -
benm arkadaşımda discovery var fena değil lumiayıyı bende cok seviyorum kullanmak nasip olmadı
bencede 925 -
925. -
925 alcaktım ama kampanya sazan.avi çıktı , -
L925
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bugracaner
925 alcaktım ama kampanya sazan.avi çıktı ,
senin kampanya yı şuan vodafone sitesinden inceledim küllüm zarar.ALLAH tan esnaflar magzalar yasagı delmenin yollarını buldular da operatör lerin eline kalmadık.kalsaydık halimiz neci olur düşünemiyorum.. -
925 sorman hata -
L925 ile Discovery aynı cephenin ürünleri değil karşılaştırma yapılmasıda doğru değil Tavsiyem L925 dir. -
Windows Phone Kullanışlı Değil Bunları Alacağın Parayla Biraz Daha Kat LG G2 Al. -
1400 liralık bir tel ile 700 tl lik bir telefonun kıyası. Madem bütçeniz o kadar yüksek lg optimus g alın. Olmadı 2 tane gmd alın. Birisini hediye edersiniz. :)
quote:
Orijinalden alıntı: cankal
quote:
senin kampanya yı şuan vodafone sitesinden inceledim küllüm zarar.ALLAH tan esnaflar magzalar yasagı delmenin yollarını buldular da operatör lerin eline kalmadık.kalsaydık halimiz neci olur düşünemiyorum..
Hocam bende Devreden Ekstra Tarifesine geçip 24*38=912 TL'ye lumia almayı düşünüyordum. Kaçırdığım nokta nedir kampanyayla ilgili. -
925
quote:
Orijinalden alıntı: Marmaratic
quote:
quote:
senin kampanya yı şuan vodafone sitesinden inceledim küllüm zarar.ALLAH tan esnaflar magzalar yasagı delmenin yollarını buldular da operatör lerin eline kalmadık.kalsaydık halimiz neci olur düşünemiyorum..
Hocam bende Devreden Ekstra Tarifesine geçip 24*38=912 TL'ye lumia almayı düşünüyordum. Kaçırdığım nokta nedir kampanyayla ilgili.
şimdi gene baktım başlıkta tarife belirtmediğin için ben 500 dakika paketi olarak ele aldım.48*24=1152 haliyle tarifelerle cihaz fiyatı degişiyor.ben o kampanya olarak bahsettim.her insanın paketi değişiyor ben taban olarak bahsettim.yanlış aktardıysam kusuruma bakma....
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Marmaratic
quote:
quote:
Hocam bende Devreden Ekstra Tarifesine geçip 24*38=912 TL'ye lumia almayı düşünüyordum. Kaçırdığım nokta nedir kampanyayla ilgili.
şimdi gene baktım başlıkta tarife belirtmediğin için ben 500 dakika paketi olarak ele aldım.48*24=1152 haliyle tarifelerle cihaz fiyatı degişiyor.ben o kampanya olarak bahsettim.her insanın paketi değişiyor ben taban olarak bahsettim.yanlış aktardıysam kusuruma bakma....
Estağfirullah hocam, konu benim değil yalnız.
Benim konum bu
http://forum.donanimhaber.com/m_87847673/f_//tm.htm#87847673
Benzer içerikler
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- doğubank senetle telefon
- asker telefonu internetli
- samsung türkiye garantili ne demek
- honor magic 7 pro alınır mı
- periscope canlı yayın
- telegram video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X