Şimdi Ara

Lumia 925 mı Discovery mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • discovery almayı düşünüyordum ama vodafone sevgilliler günü için %50 indirim yapmış fiyatları heme hemen aynı olmuş , lumia mı almalıyım yoksa discovery mi alayım ?

• 925 tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas A. Anderson

925 tabiki

biraz daha açar mısınız ?
  • Performans acisindan saglamlik ve kamera özelliklerinden dolayi Nokia discoveryi ikiye katlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum discovery sadece market bakımından iyi geri her şeyde lumia ezer geçer sağlamdır , discovery e göre stabildir, kamerasını söylemeye gerek yok vs.. kısacası l925 al
  • GM
  • 925 hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benm arkadaşımda discovery var fena değil lumiayıyı bende cok seviyorum kullanmak nasip olmadı

bencede 925
  • 925.
  • 925 alcaktım ama kampanya sazan.avi çıktı ,
  • L925

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracaner

925 alcaktım ama kampanya sazan.avi çıktı ,

senin kampanya yı şuan vodafone sitesinden inceledim küllüm zarar.ALLAH tan esnaflar magzalar yasagı delmenin yollarını buldular da operatör lerin eline kalmadık.kalsaydık halimiz neci olur düşünemiyorum..
  • 925 sorman hata
  • L925 ile Discovery aynı cephenin ürünleri değil karşılaştırma yapılmasıda doğru değil Tavsiyem L925 dir.
  • Windows Phone Kullanışlı Değil Bunları Alacağın Parayla Biraz Daha Kat LG G2 Al.
  • 1400 liralık bir tel ile 700 tl lik bir telefonun kıyası. Madem bütçeniz o kadar yüksek lg optimus g alın. Olmadı 2 tane gmd alın. Birisini hediye edersiniz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

senin kampanya yı şuan vodafone sitesinden inceledim küllüm zarar.ALLAH tan esnaflar magzalar yasagı delmenin yollarını buldular da operatör lerin eline kalmadık.kalsaydık halimiz neci olur düşünemiyorum..

Hocam bende Devreden Ekstra Tarifesine geçip 24*38=912 TL'ye lumia almayı düşünüyordum. Kaçırdığım nokta nedir kampanyayla ilgili.
  • 925

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

quote:

Hocam bende Devreden Ekstra Tarifesine geçip 24*38=912 TL'ye lumia almayı düşünüyordum. Kaçırdığım nokta nedir kampanyayla ilgili.

şimdi gene baktım başlıkta tarife belirtmediğin için ben 500 dakika paketi olarak ele aldım.48*24=1152 haliyle tarifelerle cihaz fiyatı degişiyor.ben o kampanya olarak bahsettim.her insanın paketi değişiyor ben taban olarak bahsettim.yanlış aktardıysam kusuruma bakma....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

quote:

şimdi gene baktım başlıkta tarife belirtmediğin için ben 500 dakika paketi olarak ele aldım.48*24=1152 haliyle tarifelerle cihaz fiyatı degişiyor.ben o kampanya olarak bahsettim.her insanın paketi değişiyor ben taban olarak bahsettim.yanlış aktardıysam kusuruma bakma....

Estağfirullah hocam, konu benim değil yalnız.

Benim konum bu

http://forum.donanimhaber.com/m_87847673/f_//tm.htm#87847673

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.