Bildirim
Lumia 925 mi 920 mi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
735?
Edit: hocam nisan mayıs gibi açın siz konuyu o zamana kadar fiyatlar değişir yeni cihazlar gelir vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 7 Aralık 2014; 10:04:08 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
s4 işlemcili cihazların modası geçti artık.Yani bu saatten sonra bu modeller arasında tercih yapmak yanlış olur.Artık yeni çıkan giriş seviyesi bir lumiada bile s200, s400 lü 4 çekirdekli işlemciler var.Tabii olaya sadece işlemci tarafından bakmayalım.Fakat dediğim gibi alacaksanız yenilenmiş lumialardan birini alın. -
nisan mayısa kasar yeni microsoft lumialar çıkar onlardan birini alabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bekleyin Amiral'in dediği gibi W10'lu telefonlar çıkacak.O zamana kadar beklemek en mantıklısı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lumia 630 iyimidir
Osman 630 da flaş ve otomatik parlaklık bide ön kamera yok ama yeni çıkan 535 de ise 1 gb ram flaş ön kamera var
Bu arada beyler yorumlar için saolun.Nisan-Mayıs gibi 1000 liraya 830 bulursam direk alırım -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihat_,
735?
Edit: hocam nisan mayıs gibi açın siz konuyu o zamana kadar fiyatlar değişir yeni cihazlar gelir vs.
adam 5-6 ay mi beklesin?
yarim yıl yani
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir
quote:
735?
adam 5-6 ay mi beklesin?
yarim yıl yani
Nisan- Mayıs gibi alacağım demiş
görmedim pardon
Ben yeni lumia 925 aldım pili iyi değil. Bundan önce 920 kullanıyordum pili aynı kullanımla 3 güne kadar gidiyordu. 8.1 yükledikten sonra ciddi düştü. Bence pil durumu iyi değil iade edeceğim inşallah.
Yeni nesil cihazlara bakmak lazım
925 alma hocam şarj sıkıntısı insanı nefret ettiriyo -
Benim size naçizane tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle amoled ekranlı modeller üzerinde durunuz. 920 gerçekten çok ama çok sağlam telefon ancak ağır ve kalın bir ürün. Ama video çekerken ortaya çıkan optik görüntü sabitleme özelliği kullanım alanınıza bağlı olarak tercih sebebi olabilir. Ancak 925 inceliği ve amoled ekranı ile tercih sebebi. hepsiburada.com da fiyatı düştü iyice. Isınma probleminin sebebi basit : çerçeve metal olduğu için çabuk ısınır ama çabuk soğur. Ancak sizin vade verdiğiniz nisan ayı civarında aynı fiyata daha başka bir Microsoft telefonu gelebilir düşüncesindeyim. O zaman değerlendirin ama benim mutlaka amoled ekranlı alın tavsiyemi göz önünde bulundurun derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X