Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C84852AFF -- 23 Kasım 2022; 10:34:17 >



  • upp arkadaşlar yardım
  • Garantiye yollayıp sorunu halledenler var. Ezikler varsa kullanıcı hatası denebilir, sadece çizikler olsaydı sorun olmazdı herhalde. Garantide şansınızı deneyin derim.

    Şu parçayı sipariş edip, sorunu kendinizde çözebilirsiniz. Lumia 920'si ile mikrofon sorunu yaşayıp, alttaki parçanın Lumia 920 uyumlu olanını alıp sorunu çözenler var. Lumia 925 mikrofon olarak aratınca çıkıyor.

    .




  • Hocam garantili 925 ise bekleme gönder hemen,2 ay içinde 930 elinde olue artık 925 ve parçaları olmadığı için uzun suredir garantiye giden 925leri 930la değiştiriyorlar. Bu arada forumda işgüzar arkadaşlar var,senin bilgin olmadığını gorup de hocam satsana şu cihazı bana diye gelen olursa satma,onlar cihazı alıp garantiye gönderip 930 alıyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık' sarj ve üst mikrofon tek parça 925te. Kulaklık girişi sorunum vardı. Yukarda arkadaşın paylaştığı parçayı kendim alıp taktım. Parça değişimi basit ama anakartı falan komple çıkarmak gerekiyor. O ses almama sorunu aynen dediğin gibi üst mikrofonun bozulmasından kaynaklı ( gelen parçanın üst mikrofonu arızalıydı aynen dediğin hataları veriyordu ordan biliyorum ) garantisi varsa ver servise hiç uğraşma. Üstteki bi diğer arkadaşın dediği olursa şansında yaver giderse 930 gonderirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.