Şimdi Ara

lumia 925 e tango nasıl kurulur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonu yeni aldık. görüntülü konuşma yapmak istiyoruz ama tangoyu bulamadık. bunu nasıl kuracağımızı bilen yardımcı olursa memnun oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: banderasantonio

telefonu yeni aldık. görüntülü konuşma yapmak istiyoruz ama tangoyu bulamadık. bunu nasıl kuracağımızı bilen yardımcı olursa memnun oluruz.

Tango bulunmuyor maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skype dışında görüntülü konuşmayı nasıl yapıyoruz peki ?
  • Skype dışında görüntülü konuşma yapmıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Skype daha işlevsel onu kullanın, onun dışında görüntülü konuşma yapabileceğimiz bir uygulamaya rastlamadım
  • İşte gelişmiş wp daha line da bile goruntulu konuşma yok instagramda video yollamak yok bir de uygulama eksiğide bitti diye savunanlar var

• ooVoo video call uygulaması var, skype da kullanılabilir. Tango yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

İşte gelişmiş wp daha line da bile goruntulu konuşma yok instagramda video yollamak yok bir de uygulama eksiğide bitti diye savunanlar var

6tag yolluyor

• olmamasının microsoftla ne alakası var?uygulama geliştiricileri görüntülü görüşme uygulaması yapalım dediler de microsoft mu izin vermedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

La sen konu dışına çıkıp gidermisin yeter lan ikide bir wp yi kötülüyon istemiyosan almasaydın bizde biliyoz neyin ne oldunu burda insanlara wp almayn dercesine yazılar yazıyon.

• quote:

İşte gelişmiş wp daha line da bile goruntulu konuşma yok instagramda video yollamak yok bir de uygulama eksiğide bitti diye savunanlar var

Bide senin gibiler var işi gücü bırakmış Windows Phone u nasıl kötülerim diye konu konu geziyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogu-E

quote:

Bide senin gibiler var işi gücü bırakmış Windows Phone u nasıl kötülerim diye konu konu geziyor...

Apple'dan para alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 18 Ocak 2015; 19:57:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

Hocam Skype daha işlevsel onu kullanın, onun dışında görüntülü konuşma yapabileceğimiz bir uygulamaya rastlamadım

skype a tl yüklemek gerekiyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

Hocam Skype daha işlevsel onu kullanın, onun dışında görüntülü konuşma yapabileceğimiz bir uygulamaya rastlamadım

skype a tl yüklemek gerekiyor mu

Yok hocam öyle bir şey ile karşılaşmadım şuana kadar günde en az 3-4 arama yapıyorum görüntülü.
  • WeChat var kardeşim onu da ekleyeyim dedim.
  • bir iki tane olsunda tangoymuş skype mış önemli değil. önemli olan görüntülü görüşebilmek ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.