Şimdi Ara

Lumia 925 dolayısıylada lumia 1020 sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saçma sapan bi başlık açmak istemem eğer öyleysede modlar gönül rahatlığıyla kaldırabilirler ama benim gibi 920 ye geç kalan ve türkiyede olduğu için 925 yerine 1020 yi bekleyen birçok insan var...Ve 925 1 haftadır ülkemizde satışta,ama kamerayla ilgi forumda çok yazıldı çizildi...Şimdi ben burdan hem userlara hemde bu update ve foto çekme konusunda bilgi arkadaşlara sesleniyorum..925'in kamerası cidden çok mu vasat,yani update ile düzelemeyecek teknik sorunlar mı var yoksa 920 gibi sonradan update ile düzelebilir mi...Forumda MS felaket tellallığından sonra bu l925 faciası(en azından yazılanlar öyle) feci canımı sıktı ne yapacağımı bilmiyorum...Lütfen fanboylar değil sadece bilgili arkadaşlar yazsın l925 ve l1020 için bekleyen arkadaşların kafalarında temiz düşünceler oluşsun..İyi forumlar

• sıkıntın kamera üzerine ise dertlenme. bir cep telefonu kamerası olarak bence en iyisi 925. he yok sen de auto modda nikon kalitesinde çeksin istiyorsan hiçbir telefon doyurmaz zaten seni
  • Hocam ben gidip inceledim teli yarim saate kadar gayet basarili. Bence sizde gidip benim gibi inceleyin ve bir sikinti olmadigini gorun. Parasini denklestirince L925 i gonul rahatligiyla alacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam forumu görmeniz lazım,925 in kameraya vga muamelesi yapıldı resmen,zaten 1020 alacağım onun için beklemedeyim ama amacım l925 alacak arkadaşlara hemde benim gibi l1020 alcak arkadaşlara yardımcı olmak...Bence ellerinde varsa 925 kamera görüntülerinin konulması lazım,ya bu başlık altına yada yeni taze bi başlık altına (s4,one,925 karşılaştırması vs.)
  • MentalGhetto M kullanıcısına yanıt
    boşver hocam kimseye birşey ispatlamaya gerek yok. kamera gerçekten başarılı. biraz da ince ayar yapabilirsin sınıfının açık arasa en iyisi. 1020 tartışılmaz bile zaten
  • update ile düzeltilir.
    ama 920 de update için epey bekledir .gerçi 925 de daha hızlı update edeceklerdir.
    kalın sorun değilse ve aceleniz de yoksa l1020 yi bekleyin zira kamera konusunda en gerçekçi adımı o atacak. hem büyük sensoru var hem optik is si var. ama 925 de kamera olarak çoğu insanı mutlu edecektir.özellikle video kaydı çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracygrady

boşver hocam kimseye birşey ispatlamaya gerek yok. kamera gerçekten başarılı. biraz da ince ayar yapabilirsin sınıfının açık arasa en iyisi. 1020 tartışılmaz bile zaten

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/18194_Amber-powered_Nokia_Lumia_920_.php

En iyisi bu mu? Yazılımla düzeltilebileceğini umuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten çok kötü ya 925 ben bu kadar olduğunu beklemiyordum.. 920 ilk çıktığında dahi bu kadar değildi sanki donanımsal bi sorunmuş gibi duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.