Bildirim
lumia 920 smart tv kumandası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
android telefonlar için var da windows phone mağazasında benim bildiğim yok zaten bizim mağazada ne var ki?
bu arada bizim televizyonla aynısı nasıl memnun musun? -
Ben bu olay için zamanında lg ye mail attım şuan için wp için planımız yok yanıtını almıştım. Bekliyoruz hala belki gelir diye.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendede Vestel Smart tv var. Android kullanırken çok rahat kontrol ediyodum. Wp'ye geçtik nasıl yapıldığını, ne olduğunu bile unuttuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: forsakennmert
android telefonlar için var da windows phone mağazasında benim bildiğim yok zaten bizim mağazada ne var ki?
bu arada bizim televizyonla aynısı nasıl memnun musun?
Televizyon 10 numara forumdan bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım bende çok memnunum
Arkadaş delirtecek bu telefon beni hiçbir şey yok telefonda satıp zarar etcem ama yine de bir android telefon alcam olmaz böyle
quote:
Orijinalden alıntı: hasan48
Arkadaş delirtecek bu telefon beni hiçbir şey yok telefonda satıp zarar etcem ama yine de bir android telefon alcam olmaz böyle
Boşver hocam al bir tablet kocaman kumandanla keyfine bak -
quote:
Orijinalden alıntı: expo-9009
quote:
Orijinalden alıntı: hasan48
Boşver hocam al bir tablet kocaman kumandanla keyfine bak
yok hacı ben kafama taktım mı takarım gittim telefoncuya ben bu telefonu takaslıcam dedim temiz bir s4 mini ile değiştim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X