Bildirim
Lumia 920 Kamera Programı
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nokia Camera Beta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nokia camera programındna dahada profosyonel uygulama ne olabilirki aynı DSLR gibi ayarlayabiliyosunuz -
her iki arkadaşa teşekkürler. anlatmaya çalıştığım aslında şu. daha önce sony xperia p kullanıyordum. camera mx diye bi app vardı. hem kullanım kolaylığı ve arayüzü daha iyiydi hemde kendi orjinal programıdan daha iyi fotoğraflar çekiyordu. deneyip bilgisayarda karşılaştırdım. sonuçta donanım aynı ama yazılım daha iyi olduğu için fotoğraflarlar dah net ve pürüzsüz çıkıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boracante -- 8 Şubat 2014; 19:03:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: boracante
her iki arkadaşa teşekkürler. anlatmaya çalıştığım aslında şu. daha önce sony xperia p kullanıyordum. camera mx diye bi app vardı. hem kullanım kolaylığı ve arayüzü daha iyiydi hemde kendi orjinal programıdan daha iyi fotoğraflar çekiyordu. deneyip bilgisayarda karşılaştırdım. sonuçta donanım aynı ama yazılım daha iyi olduğu için fotoğraflarlar dah net ve pürüzsüz çıkıyordu.
Nokia Camera'nın da basit modu var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X