Şimdi Ara

Lumia 920 Kamera Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lumia 920 kullanıyorum. kendi orijinal programının dışında çekimleri daha profesyonelce yapabileceğim bir uygulama önerebilirmisiniz. Camera360 ı denedim bir fark göremedim.

• Nokia Camera Beta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia camera programındna dahada profosyonel uygulama ne olabilirki aynı DSLR gibi ayarlayabiliyosunuz
  • her iki arkadaşa teşekkürler. anlatmaya çalıştığım aslında şu. daha önce sony xperia p kullanıyordum. camera mx diye bi app vardı. hem kullanım kolaylığı ve arayüzü daha iyiydi hemde kendi orjinal programıdan daha iyi fotoğraflar çekiyordu. deneyip bilgisayarda karşılaştırdım. sonuçta donanım aynı ama yazılım daha iyi olduğu için fotoğraflarlar dah net ve pürüzsüz çıkıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boracante -- 8 Şubat 2014; 19:03:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boracante

her iki arkadaşa teşekkürler. anlatmaya çalıştığım aslında şu. daha önce sony xperia p kullanıyordum. camera mx diye bi app vardı. hem kullanım kolaylığı ve arayüzü daha iyiydi hemde kendi orjinal programıdan daha iyi fotoğraflar çekiyordu. deneyip bilgisayarda karşılaştırdım. sonuçta donanım aynı ama yazılım daha iyi olduğu için fotoğraflarlar dah net ve pürüzsüz çıkıyordu.

Nokia Camera'nın da basit modu var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.