Şimdi Ara

Lumia 920 - alıyorum nerden alıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kararımı verdim kapalı sistem bi telefon alacağım. Bıktım android belasından. 2 milyarlık telefon al sonra en küçük animasyonda kassin sayfalarda aşağı inerken kasılsın. Neyse daha 2 saat yazardım ama yeri değil.

Windows phone'lu bişey almak istiyorum fiyat max. 1500
    Bu fiyata görede su anda bulabileceğim en iyisi L920. Zaten 1020'yi saymazsak alabileceğim en iyiside bu.

Güvenilir ve ucuza satan neresi var ?
    yurtdışından her ülkeden getirtebilirim getirtmeye değer bi fiyat farkı varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inwwisible -- 22 Temmuz 2013; 12:31:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır vındows android gibi kafayı yemedi henuz.arka planda çalışan programlar uygulamalar var.ama bunlar senın kontrolünde.istersen kaparsın ıstersen gerı planda çalışmasına izin verırsın.klavye performansı gayet tatmın edici kanımca

• quote:

Orijinalden alıntı: barbaros023

Hayır vındows android gibi kafayı yemedi henuz.arka planda çalışan programlar uygulamalar var.ama bunlar senın kontrolünde.istersen kaparsın ıstersen gerı planda çalışmasına izin verırsın.klavye performansı gayet tatmın edici kanımca

Stabillik nasıl ?
    Klavyede anlamsız anlamsiz harflere çok hızlı basınca falan kasma takılma oluyormu ?
    Animasyonlarda kasma oluyormu ?

• kardeşim sana sunu dıyım.windows temel mantıgıyla pclerdekı masaustu ısletım sıstemlerınde guttugu mantıgı telefon os undada guduyor.once basma kalıp sıstemı cıkarıyor sonra sureklı yamıyor onu.tıpkı win xp win 7 vs pc işletim sistemleri gibi.wp8 yaklasık 9 10 aylık ham bır sıstem.sureklı guncellemeye ıhtıyacı olan bır sıstem.cunku kullanıcıya kısıtlı ımkanlar sunan guncellemelerıyle bu kısıtları ortadan kaldırmaya yonelık calısan bır fırmanın urunu.az bıraz wp8 den bahsetmek ıcın yazdım bunlaru.sımdı gelelım stabıllık kısmına.kardes bende 920 var.aynı anda kamerayı acıp arkaya atıyorum nova3 u acıp arkaya atıyorum asphalt 7 yı acıp arkaya atıyorum.nokia musıc ı acıp arkaya atıyorum nokia here + yı acıp arkaya atıyorum ve bu kadar seyı aynı anda acıp calısır bırakmama ragmen makınada veya ısletım sıstemınde 1 sn lık bıle olsa sısme donma aksama takılma yok.ios kullanmadım ama ios tan bıle daha stabıldır oyle tahmın edıyorum.yukarıda dedıgım gıbı calıstırıp acık bırakıp arkaya attıgım oyunların boyutları 1gb kusur.wp8 cok stabıl cok hızlı bır sıstem.umarım acıklayıcı olabılmısımdır senı aydınlatabılmısımdır selametle kardes.

• Wp8 den bahsediyorsan aklinda kasmak gibi bi dusunce olmasin

• quote:

kardeşim sana sunu dıyım.windows temel mantıgıyla pclerdekı masaustu ısletım sıstemlerınde guttugu mantıgı telefon os undada guduyor.once basma kalıp sıstemı cıkarıyor sonra sureklı yamıyor onu.tıpkı win xp win 7 vs pc işletim sistemleri gibi.wp8 yaklasık 9 10 aylık ham bır sıstem.sureklı guncellemeye ıhtıyacı olan bır sıstem.cunku kullanıcıya kısıtlı ımkanlar sunan guncellemelerıyle bu kısıtları ortadan kaldırmaya yonelık calısan bır fırmanın urunu.az bıraz wp8 den bahsetmek ıcın yazdım bunlaru.sımdı gelelım stabıllık kısmına.kardes bende 920 var.aynı anda kamerayı acıp arkaya atıyorum nova3 u acıp arkaya atıyorum asphalt 7 yı acıp arkaya atıyorum.nokia musıc ı acıp arkaya atıyorum nokia here + yı acıp arkaya atıyorum ve bu kadar seyı aynı anda acıp calısır bırakmama ragmen makınada veya ısletım sıstemınde 1 sn lık bıle olsa sısme donma aksama takılma yok.ios kullanmadım ama ios tan bıle daha stabıldır oyle tahmın edıyorum.yukarıda dedıgım gıbı calıstırıp acık bırakıp arkaya attıgım oyunların boyutları 1gb kusur.wp8 cok stabıl cok hızlı bır sıstem.umarım acıklayıcı olabılmısımdır senı aydınlatabılmısımdır selametle kardes.

Uygulama sıkıntısı varmı ?

• kardes face ten tut vıbere whatsabına lınkedıne twıtter abır cok sosyal uygulama mevcut.ama turevlerı ne ıos kadar zengındırnede androıd kadar.en populer uygulamaların bır cogu markette mevcut.ios kadar zengın degıl.ama 7 yasında bır cocukla 7 aylık bır cocugu kosturup 7 aylıga gec sunu demek akıl karı degıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el lumia 925 aldım.
    11 yıl önce açıldı
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kardes face ten tut vıbere whatsabına lınkedıne twıtter abır cok sosyal uygulama mevcut.ama turevlerı ne ıos kadar zengındırnede androıd kadar.en populer uygulamaların bır cogu markette mevcut.ios kadar zengın degıl.ama 7 yasında bır cocukla 7 aylık bır cocugu kosturup 7 aylıga gec sunu demek akıl karı degıl

Ama 3 yıla kadar en az bi appstore kadar olur bence

• 1 yıla kadar çok büyük yol kat edecektir market. Seneye bu zamanlar artık eksi yön olarak sayılmaz kanımca.

• quote:

kardeşim sana sunu dıyım.windows temel mantıgıyla pclerdekı masaustu ısletım sıstemlerınde guttugu mantıgı telefon os undada guduyor.once basma kalıp sıstemı cıkarıyor sonra sureklı yamıyor onu.tıpkı win xp win 7 vs pc işletim sistemleri gibi.wp8 yaklasık 9 10 aylık ham bır sıstem.sureklı guncellemeye ıhtıyacı olan bır sıstem.cunku kullanıcıya kısıtlı ımkanlar sunan guncellemelerıyle bu kısıtları ortadan kaldırmaya yonelık calısan bır fırmanın urunu.az bıraz wp8 den bahsetmek ıcın yazdım bunlaru.sımdı gelelım stabıllık kısmına.kardes bende 920 var.aynı anda kamerayı acıp arkaya atıyorum nova3 u acıp arkaya atıyorum asphalt 7 yı acıp arkaya atıyorum.nokia musıc ı acıp arkaya atıyorum nokia here + yı acıp arkaya atıyorum ve bu kadar seyı aynı anda acıp calısır bırakmama ragmen makınada veya ısletım sıstemınde 1 sn lık bıle olsa sısme donma aksama takılma yok.ios kullanmadım ama ios tan bıle daha stabıldır oyle tahmın edıyorum.yukarıda dedıgım gıbı calıstırıp acık bırakıp arkaya attıgım oyunların boyutları 1gb kusur.wp8 cok stabıl cok hızlı bır sıstem.umarım acıklayıcı olabılmısımdır senı aydınlatabılmısımdır selametle kardes.

sen n9u bi dene

• Up

• mağaza dışında bir sıkıntı yaşamazsınız

satın alma konusunda ise media marktı tavsiye ederim. 1.400 civarında bir şey olması lazım (en son 2-3 hafta önce baktığımda)
  • darty den takip edebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.