Şimdi Ara

Lumia 920 Alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada.com'da 649 tl.Sizce alayım mı? Yoksa 925'in indirime girmesini falan bekliyeyim mi?Çok fark yoksa 920 alayım en iyisi.920 nasıldır, tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayatının pişmanlığı olacak söylim. ilk çıktığında aldım 1650tlye, 2sene kullandım bıraktım. video kaydı ve gece çekimleri hariç telefon çöptür(normal çekimleri çoğu telefona göre düşük), sırf onun için de alınmaz. 650 tlymiş bide güldürdü ön kamera olmasa da olurmuş. çoğu uygulama oyun yok, olanlarda 1.0 sürümünde bırakılıp eski,eksik veya buglı. telefonda internet veya oyun aşırı ısındırıyor. telefonun şarjı yarım günü zar zor çıkarıyor, 1 günü belki tamamlar herşeyi kaparsan. diğer telefonlara göre ağır ve çok kalın. hiç bulaşma. illa paranı çöpe atacak ve alacaksan git ikinci elcilerden 300liraya falan bul. 2sene kullandım, hep övdüm, düzelicek rayına oturucak dedim ama fossss. 8.1de wp değişiyor vb dediler hiçbişey olmadı 10da da öyle olacak

• ben olsam 925 alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

hayatının pişmanlığı olacak söylim. ilk çıktığında aldım 1650tlye, 2sene kullandım bıraktım. video kaydı ve gece çekimleri hariç telefon çöptür(normal çekimleri çoğu telefona göre düşük), sırf onun için de alınmaz. 650 tlymiş bide güldürdü ön kamera olmasa da olurmuş. çoğu uygulama oyun yok, olanlarda 1.0 sürümünde bırakılıp eski,eksik veya buglı. telefonda internet veya oyun aşırı ısındırıyor. telefonun şarjı yarım günü zar zor çıkarıyor, 1 günü belki tamamlar herşeyi kaparsan. diğer telefonlara göre ağır ve çok kalın. hiç bulaşma. illa paranı çöpe atacak ve alacaksan git ikinci elcilerden 300liraya falan bul. 2sene kullandım, hep övdüm, düzelicek rayına oturucak dedim ama fossss. 8.1de wp değişiyor vb dediler hiçbişey olmadı 10da da öyle olacak

Tüm hevesimi kırdın.925 nasıldır peki,indirime girer mi acep?Veya 820 o da 499 tl.Çok fark var mıdır?

Edit:Oyun pek oynamam zaten daha çok DH'deyim.Facebook vb. temel uygulamalar olsa yeter bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 24 Şubat 2015; 21:48:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

ben olsam 925 alırdım

Ama bütçe max 700.Bu fiyata android almak istemiyorum.925 700'e var mı şu an?Hepsiburada'da indirime girecekse beklerim ama.Olmadı 820 alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

quote:

hayatının pişmanlığı olacak söylim. ilk çıktığında aldım 1650tlye, 2sene kullandım bıraktım. video kaydı ve gece çekimleri hariç telefon çöptür(normal çekimleri çoğu telefona göre düşük), sırf onun için de alınmaz. 650 tlymiş bide güldürdü ön kamera olmasa da olurmuş. çoğu uygulama oyun yok, olanlarda 1.0 sürümünde bırakılıp eski,eksik veya buglı. telefonda internet veya oyun aşırı ısındırıyor. telefonun şarjı yarım günü zar zor çıkarıyor, 1 günü belki tamamlar herşeyi kaparsan. diğer telefonlara göre ağır ve çok kalın. hiç bulaşma. illa paranı çöpe atacak ve alacaksan git ikinci elcilerden 300liraya falan bul. 2sene kullandım, hep övdüm, düzelicek rayına oturucak dedim ama fossss. 8.1de wp değişiyor vb dediler hiçbişey olmadı 10da da öyle olacak

Tüm hevesimi kırdın.925 nasıldır peki,indirime girer mi acep?Veya 820 o da 499 tl.Çok fark var mıdır?

windows phone'a bulaşmamanı öneririm.alacaksan da ikinci ellere bak, 150-200liraya falan 520 bulursun belki onu alabilirsin. aynı şey sonuçta kamera hariç. 500liralık herhangi android telefon alsan daha iyidir.

• quote:

quote:

quote:

windows phone'a bulaşmamanı öneririm.alacaksan da ikinci ellere bak, 150-200liraya falan 520 bulursun belki onu alabilirsin. aynı şey sonuçta kamera hariç. 500liralık herhangi android telefon alsan daha iyidir.

500 liraya android mi? 700'e bile wp alın diyorlar.Bu fiyata android almayım diye.Siz de wp almayın diyorsunuz .2. el düşünmüyorum.Zaten 520'nin sıfırı 359 tl Hb'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 24 Şubat 2015; 21:51:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikinci el telefonlara da bakabilirsiniz hocam güzel cihazlar çıkabiliyor. Fırsat kolluyorum bulursam alıcam şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

ikinci el telefonlara da bakabilirsiniz hocam güzel cihazlar çıkabiliyor. Fırsat kolluyorum bulursam alıcam şahsen

2. el düşünmüyorum.Üstteki arkadaş wp alma dedi,diğer konuda android almayın dediler.Bu fiyata ios alamam ya
    Nesi var wp'nun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 24 Şubat 2015; 21:56:09 >
  • Yorumundan anladığım kadarıyla üstteki arkadaş klasik fandroid wp düşmanı, ne dese doğal karşılarım
  • Wp de uygulamalar cöp sakin bulasma. Htc 8x kullaniyorum. Nerden aldim nasil aldim alirken kafam mi iyiydi bilemiyorum. Olay 520 1320 vs yani model degil. Sistemde is yok whatsapp bile daha 2 3 ay once gelen guncelleme ile oturdu. Instagram hala beta , twittera ayda yilda bir guncelleme geliyor vs vs. Iyice dusun tasin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: My House My Rules

Wp de uygulamalar cöp sakin bulasma. Htc 8x kullaniyorum. Nerden aldim nasil aldim alirken kafam mi iyiydi bilemiyorum. Olay 520 1320 vs yani model degil. Sistemde is yok whatsapp bile daha 2 3 ay once gelen guncelleme ile oturdu. Instagram hala beta , twittera ayda yilda bir guncelleme geliyor vs vs. Iyice dusun tasin derim

İyice kafam karıştı.Bazıları diyor o fiyata android alma wp al, bazıları diyor wp çöp.Ne yapacağımı şaşırdım.Kullanıcı yorumlarına falan baktım ama.

Not:Uygulama çok da sorun değil Facebook,Whatsapp yeter.Beni 2 yıl falan götürsün,takılma yapmasın.Oyun da çok oynamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 24 Şubat 2015; 22:11:40 >
  • İhtiyaçların ne ise ona göre al. Mağaza fena değil daha önce akıllı telefon kullanmadıysan iyi. Facebook güzel çalışıyor,twitter eksik ama iyi çalışıyor sıkıntısını görmedim,instagram beta ama temel işlerini halledebiliyorsun(resim atma, beğenme,yorum yapma falan).

Cihaz olarak iyi kamerası güzel, video çekimi harika, donduğunu görmedim. Isınma olarak oyun oynamadığın ve 3g açmadığın sürece iyi. Şarjı da seni üzmez

• kafanın karışmasına gerek yok. İnsanların zevkleri uymuyor diye wp yi kötülüyorlar diye wp kötü olmaz. Bence gayet güzel ve yeterli. İnsanların fikrine göre lumia alacaksanız hiç almayın. Sorunuza gelecek olursak ben lumia 920 yi yaklaşık 2 buçuk sene kadar önce ilk çıktığı zaman almıştım. 1500 liranın üstünde bir fiyata. O zaman için kamera konusunda rakipsizdi. Muhteşem bir telefondu. Gerçi benim için halen muhteşemdir. Windows 10 da alacak. biraz ağır ve kalın bir telefon ama bu önemli bir kriter ise büyük teknoloji mağazalarında var bazı yerlerde. gidip bir elinize alıp bakman lazım.Eğer ki derdiniz telefona ha bire tema yüklemek, skin giydirmek, ince ayarlara dalmaksa wp almayın. Eften püften sebeplere kafayı takmayın. Bazı arkadaşların dediği gibi 520 modelini sakın almayın. Millet 520 alıyor sonra gelip bütün lumia ailesini kötülüyorlar. 300 liralık 520 modeli kullanıp 1520 modeline alınmaz diyen adam biliyorum. Yazılım konusunda sıkıntı çekmezsin. veya kullandığın spesifik bir uygulama varsahttp://www.windowsphone.com/tr-tr/store buradan bakarsın wp de var mı diye. Büyük ihtimalle vardır zaten. Özet olarak 920 benim için halen muhteşem halen taş gibi bir üründür. Ancak biraz daha yeni modellere yönelmek iyidir. Fiyat uygun. Seçim sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cangunner

İhtiyaçların ne ise ona göre al. Mağaza fena değil daha önce akıllı telefon kullanmadıysan iyi. Facebook güzel çalışıyor,twitter eksik ama iyi çalışıyor sıkıntısını görmedim,instagram beta ama temel işlerini halledebiliyorsun(resim atma, beğenme,yorum yapma falan).

Cihaz olarak iyi kamerası güzel, video çekimi harika, donduğunu görmedim. Isınma olarak oyun oynamadığın ve 3g açmadığın sürece iyi. Şarjı da seni üzmez

Üstteki arkadaş da tam tersini söyledi.Instagram kullanmıyorum, çok oyun oynamam zaten.Bu fiyata android almaktansa alayım en iyisi.925'le pek fark var mı?Bekliyim mi indirime girmesini, yoksa alayım mı uğraşmadan?

• sevgili arkadaşım ''Uygulama çok da sorun değil Facebook,Whatsapp yeter'' demişsiniz. İşinize yarayacak her uygulama var zaten wp de. wp ye root yapılmıyor, wp ye custom rom kurulmuyor gibi sebeplerle çamur atan sivri zekalara aldanmayın, tasarımı sevdiyseniz alın. Mesela 920 nin ekranı dışa bombelidir. Dıştan gelecek sert darbelere karşı direnci az oluyor.Kılıf kullanmasam da hiç sevmesem de 920 de silikon kılıf öneriyorum. Ağır ve biraz kalın olduğu için elden kayıyor. Ya da benim elimden kayıyor:)
    Bir de 920 biraz ihtiyarladı artık. Büyük ekran seviyorsanız 1320 öneririm. Ama 920 den pahalı. Valla son olarak demek istediğim ne kadar ihtiyar da olsa sistem olarak halen çok geçerlidir 920. 1gb ram ile wp platformu akıp gidiyor zaten. Bütçeniz 600 küsür lira ise bence en güzel alternatiflerden biri 920 dir.
  • quote:

Hepsiburada.com'da 649 tl.Sizce alayım mı? Yoksa 925'in indirime girmesini falan bekliyeyim mi?Çok fark yoksa 920 alayım en iyisi.920 nasıldır, tavsiye eder misiniz?

al kardeşim 14 gün tepe tepe dene beğenmezsen geri verirsin. o fiyata mükemmel bir telefon. servis benim telefonu iç etti yoksa hala 920 kullanıyor olurdum. 925 çok güzel bir cihaz ama pil biraz erken bitiyor. 920 artı 32 gb bunuda unutma. biraz büyük bir cihazdı ama mükemmeldi ya. onun gibi daha gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgozoktay -- 24 Şubat 2015; 22:30:57 >
  • Üstteki arkadaş değişik şeylerin peşinde galiba veya sizin kullanım tarzınızı anlamamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

kafanın karışmasına gerek yok. İnsanların zevkleri uymuyor diye wp yi kötülüyorlar diye wp kötü olmaz. Bence gayet güzel ve yeterli. İnsanların fikrine göre lumia alacaksanız hiç almayın. Sorunuza gelecek olursak ben lumia 920 yi yaklaşık 2 buçuk sene kadar önce ilk çıktığı zaman almıştım. 1500 liranın üstünde bir fiyata. O zaman için kamera konusunda rakipsizdi. Muhteşem bir telefondu. Gerçi benim için halen muhteşemdir. Windows 10 da alacak. biraz ağır ve kalın bir telefon ama bu önemli bir kriter ise büyük teknoloji mağazalarında var bazı yerlerde. gidip bir elinize alıp bakman lazım.Eğer ki derdiniz telefona ha bire tema yüklemek, skin giydirmek, ince ayarlara dalmaksa wp almayın. Eften püften sebeplere kafayı takmayın. Bazı arkadaşların dediği gibi 520 modelini sakın almayın. Millet 520 alıyor sonra gelip bütün lumia ailesini kötülüyorlar. 300 liralık 520 modeli kullanıp 1520 modeline alınmaz diyen adam biliyorum. Yazılım konusunda sıkıntı çekmezsin. veya kullandığın spesifik bir uygulama varsahttp://www.windowsphone.com/tr-tr/store buradan bakarsın wp de var mı diye. Büyük ihtimalle vardır zaten. Özet olarak 920 benim için halen muhteşem halen taş gibi bir üründür. Ancak biraz daha yeni modellere yönelmek iyidir. Fiyat uygun. Seçim sizin.

Peki teşekkürler alıcam wp zaten bu fiyata android pek mantıklı olmazdı da.Hazır indirimdeyken alayım mı 920,yoksa 925'in indirime girmesini mi bekliyeyim?Pek fark yok sanırım.925'i 700 civarı bulsam alırdım da. gerçi.920'de iyi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 24 Şubat 2015; 22:33:37 >

• Tercih sizin. Hemen hemen bütün lumia modelleri en az bir hafta da olsa elimden geçmiştir. lumia 820 yi 2 sene kullandım. 920 yi 6 ay kullandım. ama 925 i bir kaç gün inceledim. 925 biraz daha ince ve benim için olmazsa olmaz amoled ekrana sahip. Ama pili sanki 920 daha hızlı tüketiyordu. Son güncellemelerle ne halde bilemem. Ancak 920 nin ağırlık ve kalınlık değerleri sizin için sıkıntı değilse o cihaza kefilim. Nokia nın bomba modellerinden. Güzeldir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.