Şimdi Ara

LUMIA 830 ALDIM 23.11.2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Ayrıca telefon hakkında sormak istedikleriniz varsa buyrunuz.

• Hayırlı olsun..
    Nereden, ne kadar aldın acaba?

Genel olarak bir kaç program geçişi yapınca sürdürülüyor yazısı 830da da çıkıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun ele oturuşu nası kamera ekran nası geçiş yapmayı düşündüğüm cihazlar arasında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapyonluLejyon

Telefonun ele oturuşu nası kamera ekran nası geçiş yapmayı düşündüğüm cihazlar arasında.
    arkadaşlar aveadan 1300 tl 'ye aldım.şu an için hiç bi mağazada yok sanırım ve bi tek avea'ya gelmiş.Telefon görsel olarak çok güzel ve ele oturuşu çok iyi. gece ve yakın çekimler yaptım birazdan paylaşıcam şu an için herhangi bir yazılımsal hata ile karşılaşmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 414234 -- 23 Kasım 2014; 20:15:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 414234

arkadaşlar aveadan 1300 tl 'ye aldım.şu an için hiç bi mağazada yok sanırım ve bi tek avea'ya gelmiş.Telefon görsel olarak çok güzel ve ele oturuşu çok iyi. gece ve yakın çekimler yaptım birazdan paylaşıcam şu an için herhangi bir yazılımsal hata ile karşılaşmadım

Alıntıları Göster
    yakın çekimde her zaman test unsuru olarak kullandığım paranın üzerindeki yıldız. çok iyi sonuç verdi. (bu fotoğraf yükleme olayı uzun sürecek gibi başka bi çözümü olan varmı yükleme konusunda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 414234 -- 23 Kasım 2014; 20:18:58 >

• quote:

yakın çekimde her zaman test unsuru olarak kullandığım paranın üzerindeki yıldız. çok iyi sonuç verdi. (bu fotoğraf yükleme olayı uzun sürecek gibi başka bi çözümü olan varmı yükleme konusunda)

Alıntıları Göster
    gece çekiminin bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim

• quote:

gece çekiminin bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim

Alıntıları Göster
    flashlı ve flashsız yakın çekim
     LUMIA 830 ALDIM 23.11.2014 LUMIA 830 ALDIM 23.11.2014

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 AY GARANTİLİ İPHONE 11
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    kutu içeriğinde şarj aleti ve usb kablosu var. kulaklık yok

• quote:

Alıntıları Göster
    Bükülüyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Bükülüyor mu ?

Alıntıları Göster
    bükmeye hiç niyetim yok :) . bu arada şarj konusunda beni umutlandırıyor. telefon ilk açılışta yüzde 45-50 arasında şarjı mevcuttu. 3 saattir kurcalamama rağmen yüzde 38'de şu an

• Sağlam makine.

• hangi rengini aldınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Flag SHİP Killer

hangi rengini aldınız
    metal çerçeveninde koyu gri olması sebebiyle siyah renk aldım.
  • Asphalt 8 grafik kalitesi nasıl adreno 305 iyi mi Nokia Lumia 925 e oranla

• Yüksek grafikli oyunlar oynayıp denersen sevinirim.ilerde 1000 liraya falan düşerse alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Asphalt 8 grafik kalitesi nasıl adreno 305 iyi mi Nokia Lumia 925 e oranla
    valla oyunlarla aram hiç yok desem yeri var. ama sizin için indirip bakıyorum şimdi. neye göre değerlendirebileceğimi bilmemekle birlikte :) oyunda donmalar felan olursa yada bi video yükleyebilirsem paylaşırım. ekran videosu yakalama ile ilgili bir program varsa söyleyin
  • quote:

valla oyunlarla aram hiç yok desem yeri var. ama sizin için indirip bakıyorum şimdi. neye göre değerlendirebileceğimi bilmemekle birlikte :) oyunda donmalar felan olursa yada bi video yükleyebilirsem paylaşırım. ekran videosu yakalama ile ilgili bir program varsa söyleyin

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun, ne ara geldi yav. Belki de ilk alan sensindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

hayırlı olsun, ne ara geldi yav. Belki de ilk alan sensindir

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim. :) 2 haftadır inceliyorum. mağazalara bakıyorum. şans eseri aveanın sitesinde gördüm. lumia 930 çıktığından beri hep aynı fiyat tüm mağazalarda. bu sebeple beklemek istemedim. şu an için aveadan başka bir yerde yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 414234 -- 23 Kasım 2014; 21:40:29 >
  • Hayırlı olsun hocam ısınma durumu nasıl.Denim güncellemesi batarya ve kamera performansını nasıl etkileyecek merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HLLBN

Hayırlı olsun hocam ısınma durumu nasıl.Denim güncellemesi batarya ve kamera performansını nasıl etkileyecek merak ediyorum.
    Şu an telefonda ne uygulama varsa güncellemeleri çıkmış galiba sırayla hepsini yüklüyor. here haritalar türkiye haritasını indiriyor
    herhangi bir ısınma sorunu ile karşılaşmadım.
    bu arada şarj yüzde 22 iken prize taktım. yükleme esnasında kapanır falan diye.
    kamera şu an için gece ve yakın çekimlerde beni memnun etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 414234 -- 23 Kasım 2014; 21:38:04 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.