Şimdi Ara

Lumia 820 sorunlarından bıktım artık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu 820 yü teşhir ürünü olarak aldım ve hiç bir sorunu yoktu normal elektronik mağazadan aldım 2 yılda garantisi vardı aldığımda neyse 1.5 yıl oldu arıza üstüne arıza önce karşıya ses gitmiyordu garantiye yolladık yaptılar 1 hafta sonra tekrar ses gitmemeye başladı vede ekran yandı tekrar garantiye yolladık demezlermi dışarıda ses cihazını değiştirmişsiniz garantisi bozulmuş ekranın parasını alırız die Allahtan garantiden gelen belgeler vardı onları gönderdikte para vermedik neyse garantiden geldiği gibi başka sorun çıkardı bu seferde telefon 10 saniye sonra kendini kilitliyor tuş açma kapama tuşuna basıp açtığımızda düzeliyor 10 saniye sonra tekrar kilitleniyor sürekli başa dönüyor ne yapmamızı önerirsiniz böyle devam ederse yakıcam bu telefonu aklı olanda almasın nokia falan😡

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elektronikte sorunlu ürünle başa çıkmak çok zordur. Satıp başka bir modele geçmek daha iyi olurdu. Şimdiki sorun yazılımsal gibi gözüküyor. Lumia Software Recovery ile yeni yazılım atarsanız düzelir muhtemelen. Sorunlarından bıktım demişsinizde epi topu 2 sorun çıkmış Sonuncu sorun bile sayılmaz aslında :)

http://download.fds-ncom.nokia.com/supportFiles/phones/files/recovery/NokiaSoftwareRecoveryToolInstaller.exe

• Bu işler birazda şans işi hocam, ilk çıktığı günden beridir kullanırım L820'yi, hiç şikayetçi olmadım. Bence farkında olmadan düşürmüş olabilirsiniz telefonu, durduk yere sorun çıkarmaz, eh tabi bir kere kasa açıldı mı hiç bir telefonun garantisi olmaz ne zaman ne olacağı hakkında ...

• Bu olaylar herhangi bir telefonda da başınıza gelebilirdi, Nokia'ya özel değil ki.
  • teşhir ürünü alıp neden bu kadar dert yandığını anlamadım. o dediğin telefon bana 2 sene boyunca sorunsuz hizmet etti mesela. dikkate alınmayacak bir başlık daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Elektronikte sorunlu ürünle başa çıkmak çok zordur. Satıp başka bir modele geçmek daha iyi olurdu. Şimdiki sorun yazılımsal gibi gözüküyor. Lumia Software Recovery ile yeni yazılım atarsanız düzelir muhtemelen. Sorunlarından bıktım demişsinizde epi topu 2 sorun çıkmış Sonuncu sorun bile sayılmaz aslında :)

http://download.fds-ncom.nokia.com/supportFiles/phones/files/recovery/NokiaSoftwareRecoveryToolInstaller.exe

Hocam bunu indirip telefonamı atacağım biraz bilgi verirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: _ANIL

quote:

Elektronikte sorunlu ürünle başa çıkmak çok zordur. Satıp başka bir modele geçmek daha iyi olurdu. Şimdiki sorun yazılımsal gibi gözüküyor. Lumia Software Recovery ile yeni yazılım atarsanız düzelir muhtemelen. Sorunlarından bıktım demişsinizde epi topu 2 sorun çıkmış Sonuncu sorun bile sayılmaz aslında :)

Şöyle bir anlatım var. Ben yapalı çok uzun zaman oldu, tam hatırlamadığım için bir şey yazmam yanlış olur.

quote:

1. Adım: Lumia Yazılım Kurtarma Aracını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin. Mümkünse telefonunuzun şarjının tamamen dolu olmasını sağlayın.

2. Adım: Lumia Software Recovery Tool'u başlatın ve telefonunuzu uyumlu bir USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın.
    Not: Lumia Software Recovery Tool kullandığınızda telefonunuzdaki tüm kişisel veriler silinir. Mümkünse kuruluma başlamadan önce telefon içeriğini yedekleyin.

3. Adım: Araçta verilen yönergeleri izleyin. Telefon yazılımınızın en son sürümü yüklenir ve telefonunuz fabrika ayarlarına geri döner. Bu işlem internet bağlantınıza bağlı olarak biraz zaman alabilir ve kurulum sırasında telefonunuzu kullanamazsınız.

Telefonunuz açılmıyorsa veya takıldıysa, telefonunuzu "Telefonum açılmıyor veya yanıt vermiyor seçeneği" ile de kurtarabilirsiniz (yalnızca Windows Phone 8 yüklü modellerde kullanılabilir).

Detaylı bilgi linkte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ANIL

quote:

Bilgisayarınıza kuracaksınız programı daha sonra telefonu pc ye bağlayın ve programı açın ve orada yeni yazılım yükleme adımları basittir zaten.

Yedek almayı unutmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sorun Nokia daymış gibi lanse etmeyin samsung da lg de ve birçok markanın telefonunda bu gibi sorunlar çıkıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantinin değiştiği parçayı dışarda değiştirmişsiniz diyip para kopartmayı biliyolar ama 3 yıl iphone kullandım telefonda bir tane bile sorun çıkmadı 2.5 yıl samsung kullandım lg kullandım hiç birinde böyle bi sorunu bırak bir tane bile sorun çıkmadı lumia yı savunmaya gerek yok.

• Ben de 1 yılddır kullanıyorum. Hiçbir sorunum yok. biraz da şans işi maalesef.
  • Benim lumia 525te sorunlu. Sürekli res atıp duruyor ee nokiaya dava mı açayım. Önceki lumia 925im aşırı hor kullanmama rağmen tek sorun çıkarmadı. Şimdi burada bozuk ürün alıp ta markayı kotulemek gerçekten mantıklı insanların yapacağı şey değil. Git iphone al lansına arıza çıkarsın sonra tüm Apple'ı kötüle. Kurtulun artık şu mantıktan.. Her elektronik cihazın arıza çıkarma ihtimali vardır evet en pahalısının da en kalitelisinin de...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.